Δικαστικό τέλος στο σήριαλ με την κηδεία και την ταφή του Μίκη Θεοδωράκη – Θα γίνουν όλα όπως ήθελε εκείνος

μικησ

Δεκτή στο σύνολο της έγινε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ενός εκ των δύο εκτελεστών της τελευταίας επιθυμίας του Μίκη Θεοδωράκη.

Με την απόφαση του, το Δικαστήριο δίνει αποκλειστικό και πλήρες δικαίωμα στους εκτελεστές της τελευταίας επιθυμίας του Μίκη Θεοδωράκη να αποφασίσουν για τα διαδικαστικά της κηδείας του, βάση των όσων περιλαμβάνονται στη συμβολαιογραφική πράξη που είχε συντάξει τον Ιανουάριο του 2020.

Σε αυτά περιλαμβάνεται και το το γραφείο τελετών.

Το δικαστήριο απαγορεύει στην κόρη του στο γιο και τη χήρα του να έχουν οποιαδήποτε ανάμειξη με την διοργάνωση της κηδείας του εκλιπόντος.

Έτσι, η ταφή του μεγάλου συνθέτη θα γίνει στον Γαλατά Χανίων δίπλα στον αδερφό του και στους γονείς του όπως ήθελε ο ίδιος.

Άγριο κράξιμο σε εκπροσώπους του Επιμελητηρίου στην Βόρεια Εύβοια – “Εμείς καιγόμασταν και εσείς κάνατε διακοπές στην Σκύρο” – Δεν ήξεραν από που να φύγουν Μώρος και Μαραγκός

Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Το φαινόμενο οικονομικής κακοδιαχείρισης Δημαρχίας Δημήτρη Θωμά – Σε λίγες μέρες ξεκινά η επίμαχη δίκη – Αποκλειστικά έγγραφα που καίνε τον πρώην δήμαρχο και προέδρους

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Ερέτρια: Κλειδαμπαρωμένα εδώ και ένα μήνα τα τρόφιμα για τους πυρόπληκτους στο ΚΑΠΗ Δήμου

Athens Flying Week 2021: Υπερθέαμα από τους άρχοντες των αιθέρων – Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από την Τανάγρα

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι