Δίκη Άλκη Καμπανού: Η ιατροδικαστής παρότρυνε τους γονείς του να αποχωρήσουν από την αίθουσα

Δίκη Άλκη Καμπανού

Αποχώρησαν προσωρινά από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίζεται σήμερα 20 Μαρτίου η δίκη του Άλκη Καμπανού, οι γονείς του άτυχου 19χρονου για να μην ακούσουν τις σκληρές λεπτομέρειες από την ιατροδικαστή, Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση.

Ενώπιον του δικαστηρίου βρίσκεται για να καταθέσει αυτήν την ώρα η διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, καθηγήτρια Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, ιατροδικαστής Λύδα Καλλιόπη Κοβάτση, η οποία διενήργησε τη νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του άτυχου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η ιατροδικαστής αφού ορκίστηκε, γύρισε προς τους γονείς του Άλκη Καμπανού και τους συμβούλευσε να αποχωρήσουν από την αίθουσα, καθώς θα αναφερθούν πολύ σκληρές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του παιδιού τους. «Ως μάνα, συμβουλεύω τους γονείς του Άλκη να βγουν από την αίθουσα. Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά για όλους μας. Σίγουρα δεν είναι για να τα ακούσει μια μάνα», είπε η ιατροδικαστής.

«Δεν ήρθε εδώ ως μητέρα ή συμπεθέρα»

Στη συνέχεια, οι γονείς του Άλκη Καμπανού αποχώρησαν από την αίθουσα, με τη συνήγορο ενός εξ των 12 κατηγορούμενων, Κική Μπακιρτζίδου, να εκφράζει την αντίθεσή της στη συμβουλή της Λήδας – Καλλιόπης Κοβάτση.

«Η κ. Κοβάτση δεν έχει έρθει εδώ ούτε ως μητέρα, ούτε ως συμπεθέρα. Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιο πράγμα τόσα χρόνια στις δικαστικές αίθουσες». Αμέσως επικράτησε ένταση στην αίθουσα. Ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, απάντησε στην Κική Μακιρτζίδου πως: «δεν το ξανακούσατε γιατί τέτοιο έγκλημα δεν έχει ξαναγίνει».

Η δίκη πάντως, συνεχίζεται αυτή την ώρα με την κατάθεση της Λύδας – Καλλιόπης Κοβάτση, η οποία δίνει λεπτομέρειες για τα τραύματα των δύο φίλων του Άλκη μέρα την δολοφονική επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Φωτιά σε συμβολαιογραφείο στα Ψαχνά – Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Δημότης Αλιβερίου φαινόταν η Μαρία Τσάλα – Ραγδαίες εξελίξεις για την Ρωσίδα κατάσκοπο στο Παγκράτι [ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Εύβοια: Διάρρηξη με κλοπή σε φούρνο στην Νέα Αρτάκη – Καρφώθηκε στην τζαμαρία ο δράστης [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Χαλκίδα: Γυναίκα μπούκαρε σε κατάστημα και έκλεψε το κουτί με τα χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ριτσώνα: 28χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο