Δολοφονία Άλκη: «Συντετριμμένος για το ατυχές συμβάν» ο 20χρονος Αλβανός που καταζητείται – Θα παραδοθεί μέσα στην ημέρα

10 Φεβρουαρίου 2022, 10:13 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη από χούλιγκανς του ΠΑΟΚ. Αναμένεται μέσα στην ημέρα να παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και στη συνέχεια να εκδοθεί στην Ελλάδα ο 20χρονος καταζητούμενος, μέλος του τάγματος εφόδου που επιτέθηκε στον 19χρονο και τους δυο φίλους του.

Ο 20χρονος είχε διαφύγει στην Αλβανία, μαζί με την οικογένειά του, από την πρώτη στιγμή μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου. Ωστόσο, πλέον θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να λογοδοτήσει, ισχυριζόμενος (κι αυτός) ότι ο ρόλος του στην επίθεση στο Χαριλάου ήταν περιφερειακός.

Ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (10.02.2022) στα δικαστήρια και έκανε γνωστό ότι ο 20χρονος προτίθεται να παραδοθεί εντός της ημέρας σε αστυνομικό τμήμα σε, άγνωστη για την ώρα, πόλη της Αλβανίας και θα ζητήσει την έκδοσή του στην Ελλάδα, αφού μόνο έτσι μπορεί να γίνει.

Ο συνήγορος του καταζητούμενου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του πελάτη του για το «ατυχές και δυσάρεστο περιστατικό», όπως χαρακτήρισε τη δολοφονία του 19χρονου!

Κατά τον δικηγόρο του, ο 20χρονος ισχυρίζεται ότι ο ρόλος του στην επίθεση που κατέληξε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ήταν περιφερειάκος. «Έχει πρόθεση να έρθει στην Ελλάδα και να δώσει εξηγήσεις για το ρόλο του» γιατί «είναι συντετριμμένος και στη χειρότερη θέση που έχει βρεθεί στη ζωή του», τόνισε, σημειώνοντας πως και ο ίδιος δεν έχει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για την υπερασπιστική γραμμή που θέλει να ακολουθήσει ο 20χρονος ούτε για τον τρόπο της φυγής του. Υποστήριξε όμως ότι ο καταζητούμενος «θα εκθέσει ενδιαφέρουσες θέσεις για το ρόλο του και την υπόθεση».

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνεται είδηση!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.