Δύο επιχειρήσεις απεγκλωβισμού στην Πάρνηθα – Επιχείρηση της 1ης ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ένα όχημα, όπου επιβαίνουν τρεις άνδρες έχει εγκλωβιστεί στη Φυλή και συγκεκριμένα στην περιοχή Κορυφή Κυράς με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλουν προσπάθεια ώστε να τους προσεγγίσουν.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη στιγμή που ειδοποιήθηκαν επιχείρησαν να προσεγγίσουν το όχημα με ερπυστριοφόρο κάτι που δεν κατέστη εφικτό. Για το λόγο αυτό στο σημείο έχουν μεταβεί πέντε άτομα της ορειβατικής ομάδας της 1ης ΕΜΑΚ ώστε να απεγκλωβίσουν τους τρεις άνδρες που βρίσκονται στο όχημα, και οι οποίοι σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι καλά στην υγεία τους.

Αγ. Παρασκευή: Απανθρακωμένος ανασύρθηκε ένας 62χρονος μετά από φωτιά στο σπίτι του

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι δεύτερη επιχείρηση απεγκλωβισμού στη Φυλή στην περιοχή Ρετσινάδες. Πρόκειται για ένα όχημα που είχε ξεκινήσει από τον Αυλώνα προς την Κρύα Πηγή Φυλής, στο οποίο επιβαίνουν δύο άνδρες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ζητήσει να μεταβεί ένα γκρέιντερ ώστε να καθαρίσει το δρόμο από το χιόνι και στη συνέχεια να επιχειρήσουν να φτάσουν το όχημα με ερπυστριοφόρο. Τα άτομα που βρίσκονται στο όχημα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι καλά στην υγεία τους ωστόσο ο όγκος του χιονιού είναι πολύ μεγάλος με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο των δυνάμεων.

Δύο επιχειρήσεις απεγκλωβισμού στην Πάρνηθα

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ