Έφυγε ο Κούγιας μετά από χαμό με Φαίη Σκορδά στον αέρα: «Θέλει να κάνει επίδειξη εξυπνάδας»!

Κούγιας

“Θα αποχωρήσω γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Ακούστε με να τελειώνουμε”, προειδοποιούσε ο Αλέξης Κούγιας. Σε απόγνωση η Φαίη Σκορδά.

Χανιά: Συνελήφθη ο “μάγκας” που βασάνισε και κρέμασε δύο σκύλους

Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση που έχει προκύψει με τον Νότη Σφακιανάκη και η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να συνομιλήσει μαζί του, σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Τετάρτης. Ωστόσο, μετά από μερικά λεπτά η επικοινωνία μεταξύ των δύο άρχισε να έχει κάποια σοβαρά προβλήματα που οδήγησαν στην αποχώρηση του γνωστού ποινικολόγου.

Όταν η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να θέσει μια ερώτηση, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Σας παρακαλώ μη με διακόπτεται γιατί θα φύγω».

«Δεν γίνεται έτσι, δεν με ακούτε. Αλέξη θέλω λίγο να με ακούσεις», ζήτησε η παρουσιάστρια. Μάταια όμως…

Σε επόμενη απόπειρα της Φαίης να κάνει μια ερώτηση, ο Αλέξης Κούγιας είπε ενοχλημένος:

«Θα αποχωρήσω γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Ακούστε με να τελειώνουμε. Αν θέλετε να συνεχίσετε τη συζήτησή μας επί αρκετή ώρα, εγώ δεν θέλω.

Νομίζω ότι η κα Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος και θέλει να κάνει μια επίδειξη εξυπνάδας.

Τελείωσα την παρουσία μου ευχαριστώ πολύ».

Αποσβολωμένη και αρκετά θυμωμένη η Φαίη Σκορδά, είπε πριν περάσει σε διαφημίσεις: «Κ. Κούγια μη τυχόν και φύγετε! Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα. Είναι δυνατόν; Είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε»;

zappit.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr