Έγκλημα στη Σαντορίνη: Άθικτο βρέθηκε το «χρυσό» χρηματοκιβώτιο του δολοφονημένου ξενοδόχου

Το γεγονός ότι δεν ανιχνεύθηκαν τα αποτυπώματα του 20χρονου Αλβανού οδηγεί τους αξιωματικούς στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος δεν επιχείρησε να ληστέψει τον ξενοδόχο που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τον «έλουσε» με βότκα και του έβαλε φωτιά να τον κάψει

Δολοφονία στη Σαντορίνη

Εναν ολόκληρο θησαυρό έκρυβε στο χρηματοκιβώτιο, στη ρεσεψιόν, δίπλα από το σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος, ο 69χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στη Σαντορίνη.

Κέντρο Υγείας Ψαχνών: Και στο δεύτερο τεστ θετικός ο εφημερεύων Ιατρός – Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Ψαθάς

Περισσότερα από 300.000 ευρώ, χρυσές λίρες και δολάρια βρέθηκαν μέσα, όμως το γεγονός ότι δεν ανιχνεύθηκαν τα αποτυπώματα του 20χρονου Αλβανού οδηγεί τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Σαντορίνης που χειρίζονται την υπόθεση στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος δεν επιχείρησε να ληστέψει τον ξενοδόχο που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τον «έλουσε» με βότκα και του έβαλε φωτιά να τον κάψει.

Ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός γιατί ο 69χρονος δεν έδινε τα χρήματα που χρωστούσε απο πέρυσι στον νεαρό Αλβανό. Δηλαδή τα 200 ευρώ, υπόλοιπο απο τα 900 ευρώ που του έδινε συνολικά για τις διάφορες εργασίες που του έκανε ο νεαρός καθώς ο 69χρονος του είχε αναθέσει απο οικοδομικές δουλειές, μέχρι να εκτελεί χρέη αχθοφόρου.

Οι πληροφορίες λένε οτι ο Αλβανός εργαζόταν παράνομα στην Ελλάδα, καθώς από το 2017 που επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα απο την Κακαβιά, είχε απελαθεί τρεις φορές. Τον Μάρτιο κατάφερε και πάλι να τρυπώσει και να παει στη Σαντορίνη να εργαστεί για να στέλνει τα χρήματα στη μητέρα και τις τρεις αδερφές του καθώς ήταν ορφανός και είχε επιχειρήσει και αλλες τρείς φορες να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσε το 69χρονος ξενοδόχος.

Όμως κάθε προσπάθεια έπεφτε στο κενό καθως όπως είπε στους αστυνομικούς, το θύμα πάντα τον έβριζε και τον έδιωχνε ξεκαθαρίζοντάς του οτι δεν επρόκειτο να τακτοποιήσει την οφειλή του. Ενα χρέος 200 ευρώ που δεν έδινε ήταν τελικά αυτό που του στοίχισε τη ζωή.

Protothema.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr