Είδηση για: #, #

Εικόνες ντροπής στο Ωρωπό: Άμεσα σε αργία ο ένας υπάλληλος – Κινείται η διαδικασία απόλυσης του

6 Μαρτίου 2023, 12:20 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Σάλο και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει φωτογραφία που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τον Ωρωπό, στην οποία διακρίνεται μια γυναίκα ξαπλωμένη πάνω σε κουβέρτα χωρίς τα ρούχα της, την οποία νοσηλευτικό πλήρωμα ασθενοφόρου την πλένει με λάστιχο σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Ο ΣΚΑΙ στην πολυκατοικία- Δείτε τι μετέδωσε ο Δημοσιογράφος Σωτήρης Μπαρσάκης στην εκπομπή Σήμερα:

Την εικόνα είναι δύσκολο να τη συλλάβει ανθρώπινος νους, καθώς μοιάζει με βασανιστήριο, ωστόσο ο δήμαρχος της περιοχής, που ενημερώθηκε για το περιστατικό τονίζει ότι είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Σε αργία τέθηκε από το υπουργείο Υγείας ο ένας εκ των δύο υπαλληλων που εμπλέκονται στην υπόθεση-ντροπή του Ωρωπού, καθώς προέκυψε ότι είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου.

Παράλληλα, με εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, κινείται η διαδικασία της απόλυσής του, ενώ υπάρχει ήδη παρέμβαση εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας:

Αναφορικώς με το άθλιο περιστατικό απάνθρωπης συμπεριφοράς στον Ωρωπό το συγκεκριμένο πλήρωμα αφορά σε ιδιωτικό ασθενοφόρο που δεν σχετίζεται με το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας

Ωστόσο ο ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζόμενους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου.

Ως εκ τούτου, παρόλο που η πράξη του έχει γίνει στο πλαίσιο του ιδιωτικού έργου άσχετα από τα υπαλληλικά του καθήκοντα, λόγω της απαξίας της πράξης του τίθεται με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη άμεσα σε αργία και κινείται η διαδικασία απόλυσης του.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.