Εικόνες σοκ από το τροχαίο με δύο νεκρούς και πέντε τραυματίες

Ανάμεσα στους τραυματίες ένα 11χρονο παιδί

TROXAIOKRHTH
Σοκ προκαλεί το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο οποίο σκοτώθηκαν δύο ακόμα άνθρωποι ενώ τραυματίστηκαν πέντε ακόμα, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 10 περίπου το βράδυ όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες στην Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) Ηρακλείου στο δρόμο προς το Σκαλάνι.

krhth2
krhth3
krhth4
κτητη12
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα πέντε άτομα να εγκλωβιστούν στην άμορφη μάζα σιδερικών του ενός αυτοκινήτου και να χρειαστεί η συνδρομή της πυροσβεστικής. Τρία οχήματα με 8 άνδρες προχώρησαν στον απεγκλωβισμό τους με τους πυροσβέστες να ανασύρουν τα δύο άτομα νεκρά. Πρόκειται για έναν 36χρονο Ρουμάνο και μία 48χρονη Ρουμάνα.

Οι υπόλοιποι τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν σοβαρά. Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 24χρονο Ρουμάνο που φέρουν σοβαρά κατάγματα στα κάτω άκρα καθώς και την 11χρονη κορη της 48χρονης η οποία έφερε κάποια τραύματα στην σπονδυλική στήλη. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Παράλληλα, τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στην περιοχή του δυστυχήματος παρέλαβαν έναν 52χρονο Αλβανό και την 19χρονη κόρη του από το δεύτερο αυτοκίνητο και τα μετέφεραν στο νοσοκομείο με ελαφρύτερα τραύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεσα σε ένα 24ωρο στην Κρήτη έχασαν την ζωή τους τέσσερα συνολικά άτομα, δύο από το συγκεκριμένο τροχαίο στη ΒΙΠΕ και δύο το πρωί στα Αρμανώγεια.

Οι φωτογραφίες είναι από apospilive.gr