Έκλεβε αυτοκίνητα και αμόλαγε αγριόσκυλα στους δρόμους – Βίος και πολιτεία ο ηθοποιός  του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Έκλεβε αυτοκίνητα και αμόλαγε αγριόσκυλα στους δρόμους
Έκλεβε αυτοκίνητα και αμόλαγε αγριόσκυλα στους δρόμους

Δεν εξέπληξε πολλούς η είδηση της σύλληψης του ηθοποιού Ν.Γ. για συμμετοχή σε σπείρα που έκλεβε ΙΧ. Όχι τουλάχιστον στους κατοίκους στη γειτονιά της οδού Γαρυφαλλιάς στο Μενίδι, όπου βρισκόταν το συνεργείο του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr ο ηθοποιός δεν ήταν και ο… ευκολότερος γείτονας για τους περίοικους. Και αυτό γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες, τα δυο πίτμπουλ του ηθοποιού ήταν ο φόβος και ο τρόμος για τους κατοίκους που δεν ξεμυτούσαν από τα σπίτια του!

«Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τα σκυλιά μας βόλτα. Να βγούμε εμείς έξω. Ήταν αμολυτά διαρκώς δυο πίτμπουλ και ορμούσαν σε όποιον έβλεπαν και αυτός άφαντος», ανέφερε κάτοικος της περιοχής στο Newsbomb.gr.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως τη δημοσιότητας για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που είχε «απλώσει» τα δίχτυα της σε όλη την Άττικη, κλέβοντας αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Πιο συγκεκριμένα, το newsbomb.gr αποκαλύπτει πως μέλος της σπείρας αποτελεί ένας ηθοποιός (Ν. Γ.) που έχει συμμετάσχει σε μια από τις κορυφαίες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο ίδιος έχει αποσυρθεί πλέον από την τηλεόραση και την υποκριτική επιλέγοντας… άλλες ασχολίες.

Υπενθυμίζεται πως από τις έως τώρα έρευνες, έχουν εξιχνιαστεί 40 περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων και 2 κλοπών μοτοσυκλετών, ενώ το παράνομο κέρδος από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης εκτιμάται ότι υπερβαίνει το ποσό των 980.000 ευρώ, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο δράστης – μέλος της σπείρας κάνει ατάραχος την έρευνά του στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, παρ’ ότι το όχημα βρίσκεται σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Έβγαλαν 980.000 ευρώ – Έτσι έστηναν το κόλπο

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης, 12 Μαρτίου 2024, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης από κοινού με ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Όπλων – Ιχνών και Εργαλείων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και λοιπές αστυνομικές ομάδες, σε περιοχές της Αττικής και της Κρήτης, κατά την οποία συνελήφθησαν -6- μέλη της οργάνωσης, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα -2- άτομα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, πλαστογραφία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες και παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.