Εκτάκτως στο νοσοκομείο τα ξημερώματα ο Πέτρος Φιλιππίδης – Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (01.07.2022) από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα ο Πέτρος Φιλιππίδης παραπονέθηκε για αδιαθεσία και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας, στα επείγοντα, ώστε να εξεταστεί.

Από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται καθώς είναι σε εξέλιξη η δίκη του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε στα επείγοντα και εκεί οι γιατροί τον εξέτασαν και τελικά αποφάσισαν να τον κρατήσουν για νοσηλεία στη νευρολογική κλινική, καθώς φαίνεται πως υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Δεύτερη φορά σε 24 ώρες στο νοσοκομείο

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες που ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπως μετέδωσε η εκπομπή Καλημέρα στο Mega. Χθες το πρωί, ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και θιασάρχης αισθάνθηκε μούδιασμα στη δεξιά πλευρά και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαγνώστηκε πως είχε υποστεί ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το MEGA, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν δέχτηκε να μείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία και υπέγραψε το εξιτήριο. Δεν ήθελε, είπε, να θεωρηθεί πως προσπαθούσε να αποφύγει τη δίκη του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Οι γιατροί επικοινώνησαν με την οικογένειά του για να τον μεταπείσουν αλλά ο ηθοποιός δεν δέχτηκε τη νοσηλεία και επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στις 04:00 τα ξημερώματα, όμως, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε εκ νέου στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και αυτή τη φορά νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική.

Έτσι, σήμερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα είναι παρών στη δίκη του.