Ελεύθερος ο 52χρονος που έδερνε την κόρη του με σανίδα – Οι όροι που του επιβλήθηκαν

Έδερνε την κόρη του

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε στα Χανιά ο 52χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της 17χρονης κόρης του. Μαραθώνια ήταν η απολογία του στον ανακριτή της πόλης, ενώ θα βρεθεί και πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης για άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά την απολογία του στον ανακριτή για κακοποίηση της 17χρονης κόρης του, ο 52χρονος πατέρας από τα Χανιά αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους:

* Να μένει σε διαφορετικό σπίτι από τα παιδιά.

* Να μην έχει καμία επαφή με τα παιδιά του.

* Μπορεί να έρχεται σε επαφή με την σύζυγο του με τον όρο να βρίσκονται εκτός σπιτιού.

* Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

* Παρουσίαση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μία φορά τον μήνα.

Σημειώνεται ότι η απολογία του ήταν μαραθώνια αφού άρχισε στη 1 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά από πέντε με έξι ώρες.

Ηράκλειο: «Χτυπούσε την κόρη του με μανία με μία σανίδα»

«Ο πατέρας μου καθόταν στο μπαλκόνι και έπινε τον καφέ του. Το μπαλκόνι μας με το μπαλκόνι της οικογένειας του 52χρονου χωρίζονται από ένα γυάλινο διαχωριστικό. Ξαφνικά ακούει φωνές μέσα από το σπίτι και βλέπει τη 17χρονη να βγαίνει έξω στο μπαλκόνι για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες…

Βγαίνει ο 52χρονος έξω κρατώντας μία σανίδα (!) και άρχισε να χτυπάει το κορίτσι στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα. Η 17χρονη κρύφτηκε κάτω από μία απλώστρα για να προστατευθεί χωρίς, όμως, αποτέλεσμα», περιγράφει η κόρη του γείτονα και συνεχίζει:

«Τότε ο πατέρας μου άρχισε να φωνάζει στον 52χρονο να σταματήσει και εκείνος τον πλησίασε και του επιτέθηκε, δίνοντάς του μία γροθιά στο πρόσωπο και φεύγει από το σπίτι με το μηχανάκι του. Ο πατέρας μου παίρνει την αστυνομία που έρχεται στο σπίτι, ενώ αναζητά τον 52χρονο. Λίγη ώρα αργότερα επιστρέφει εκείνος στο σπίτι και αρχίζει να μας απειλεί και να μας βρίζει επειδή καλέσαμε την αστυνομία. Μετά έφυγε πάλι αλλά πιο κάτω ήταν ο γαμπρός μου με έναν αστυνομικό που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν».

Ηράκλειο: Στο πλευρό του 52χρονου η σύζυγος

Παρά τα όσα έχουν συμβεί η μητέρα της 17χρονης που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα της βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του δράστη και συζύγου της.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες των γειτόνων στο cretapost, από την πρώτη στιγμή η μάνα ήταν αδιάφορη για όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι τους και φαίνεται ότι δεν την ένοιαζε η επιθετική συμπεριφορά του 52χρονου στα παιδιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος αναμένεται να δικαστεί για τις σωματικές βλάβες που προκάλεσε στον 65χρονο γείτονά του και τον γαμπρό του.