Επίθεση Κούγια στην Μαρία Αναστασοπούλου στον αέρα της εκπομπής “Kαλημέρα Ελλάδα”

18 Ιουνίου 2024, 8:37 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
epthesi koygia se Anastasopoulou

Με σεξιστικό και υποτιμητικό τρόπο αντιμετώπισε την δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα.

Ο κ Κουγιας τοποθετούμενος σχετικά με την παρέμβαση του Αρείου Πάγου στην υπόθεση Λύτρα ο οποίος δεν προφυλακίστηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του τόνισε μεταξύ άλλων ότι ορθώς δεν προφυλακίστηκε και κακώς παρενέβη η πρόεδρος και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου γιατί πρόκειται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και όχι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη

Παράλληλα ο κ Κούγιας χαρακτήρισε «ανδρίκια» την συμπεριφορά του κ Λυτρα επειδή παραδέχθηκε την πράξη του και ζήτησε συγνώμη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου με το θάρρος της γνώμης της , την παρρησία και το ήθος που την διακρίνουν στα οσα χρόνια παρουσιάζει  ενημερωτικές εκπομπές που την έχουν κάνει να διακρίνεται από την νεαρή της ηλικία έδειξε την έκπληξή της και διατύπωσε την γνώμη της ότι η συμπεριφορά του κ Λύτρα δεν ήταν αντρίκια και ότι κακώς δεν προφυλακίστηκε.

Την ώρα που ο κ Κούγιας χαρακτήρισε “κακιά στιγμή” το περιστατικό η δημοσιογράφος είπε «εκπλήσσομαι με τη στάση σας”

Η επίθεση που δέχτηκε από τον κ Κούγια στη συνέχεια ήταν προσβλητική σεξιστική υποτίμησε την προσωπικότητα της δημοσιογράφου και αμφισβήτησε μέχρι και την ανεξαρτησία της σκέψης της.

«Μη μου κάνετε ερωτήσεις που σας υπαγορεύουν στο ακουστικό» της είπε.. « με το υφάκι αυτό …δεν έχετε το ειδικό βάρος να ειρωνευτείτε εμένα»… «αφήστε με να μιλήσω αν σας το επιτρέπει η ευγένειά σας»…. “κοριτσάκι”…

Πρόσθεσε το απίστευτης έπαρσης  αλαζονικό σχόλιο ότι «έχετε τον Κούγια στην τηλεόραση και προσπαθείτε να κάνετε μια συζήτηση κατωτάτου επιπέδου αντί να ενημερωθεί ο κόσμος από εμένα»

Στο τέλος βέβαια της συνέντευξης ο κ Κουγιας ζήτησε συγνώμη από τη δημοσιογράφο λεγοντας “με παρασύρατε σε μια συζήτηση ενώ εγώ τιμώ τις γυναίκες..”αλλά η προσωπική μας άποψη είναι πως δεν επρόκειτο για μια ειλικρινή συγνώμη ενώ η εν γένει συμπεριφορά ενός έγκριτου νομικού δεν ήταν η ενδεδειγμένη των κανόνων σεβασμού προς την συνομιλήτρια του..

Ήταν άκρως προσβλητικός και μειωτικός!

Απεναντίας η κυρία Αναστασοπούλου έδειξε για άλλη μια φορά γιατί θεωρείται ως μια από τις σπουδαίες δημοσιογράφους της νέας γενιάς με ισχυρή άποψη , ήθος και σοβαρή επαγγελματική και ανθρώπινη στάση!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.