Επίθεση με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης σε γιατρούς από γιο ασθενούς στο Νοσοκομείο Γεννηματάς

Ανδρας εισέβαλε με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης στο κτήριο 3 του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα, εκτοξεύοντας απειλές κατά των γιατρών και υποστηρίζοντας πως θα αυτοκτονήσει

ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ
Πηγή: eurokinissi, Pixabay

Ανδρας εισέβαλε με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης στο κτήριο 3 του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα, εκτοξεύοντας απειλές κατά των γιατρών και υποστηρίζοντας πως θα αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πατέρας του.

Ο 40χρονος εισέβαλε στο κτήριο 3 όπου στεγάζεται η χειρουργική, ανέβηκε στον 1ο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία των γιατρών και είχε μαζί του ένα μαχαίρι και ένα μπιτόνι με βενζίνη. Σύμφωνα με το STAR, ο άνδρας έβγαλε τους γιατρούς από τα γραφεία, ταμπουρώθηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Οι γιατροί έντρομοι κάλεσαν την αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο. Μετά από διαπραγματεύσεις πάνω από 40 λεπτά κατάφεραν να τον πείσουν να μην προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Ο 40χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Πηγή

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια