Εστίαση: Όλοι οι κανόνες λειτουργίας – Αποστάσεις και σχεδιαγράμματα

Εστίαση

Η εστίαση επαναλειτουργεί στις 3 Μαΐου και ανακοινώθηκαν και επίσημα οι κανόνες λειτουργίας μετά το 6μηνο λουκέτο για να αναχαιτιστεί ο κορονοϊός.

Η λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης θα πραγματοποιηθεί μόνο στους εξωτερικούς χώρους και με υποχρεωτική πραγματοποίηση διαγνωστικού τεστ δυο φορές την εβδομάδα για όλο το προσωπικό.

Πάσχα: Με drone και ελικόπτερα – τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις

Συγκεκριμένα η απόφαση αφορά τις επιχειρήσεις που λειτουργούν με τον ΚΑΔ 56.10, υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο/ΚΑΔ 56.30.10.03, υπηρεσίες που παρέχονται από καφενείο χωρίς τεχνικά και μηχανικά παιχνίδια/ΚΑΔ 56.30.10.06, υπηρεσίες καφετέριας/ΚΑΔ 56.30.10.07, υπηρεσίες που παρέχονται από παραδοσιακό καφενείο/ΚΑΔ 56.30.10.14.

Σύμφωνα με την απόφαση, επιτρέπεται μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι, επιτρέπονται η παρουσία μόνο καθήμενων πελατών, πρέπει να γίνεται απολύμανση καταλόγων κατά την εναλλαγή των πελατών στα τραπέζια, είναι υποχρεωτική η τοποθέτηση απολυμαντικού προϊόντος ανά τραπέζι, είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας από το προσωπικό αλλά και από τους πελάτες που είναι σε αναμονή (ισχυρή σύσταση για τους καθήμενους πελάτες στα τραπεζοκαθίσματα ή στο μπαρ).

Οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων σύμφωνα με τη διάταξη (90 cm – 1,2 m- 1,8m), επιτρέπεται η χρήση του μπαρ από τους πελάτες με τη χρήση δύο σκαμπό μαζί. Η επόμενη δυάδα θα βρίσκεται σε απόσταση 1,5 μέτρου. Κλειστά θα παραμένουν οι επιχειρήσεις από 11 τη νύχτα μέχρι 5 το πρωί αλλά εξαιρούνται οι υπηρεσίες ντελίβερι με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ.

Οι επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν, όταν τους ζητηθεί στον έλεγχο θα πρέπει να φαίνεται από το TAXIS, ότι ο ΚΑΔ αποτελεί κυρία δραστηριότητα πριν την 1η Μαρτίου 2020. Παραμένουν σε αναστολή οι επιχειρήσεις που έχουν ΚΑΔ 5621 και 5630 και οι οκταψήφιοι αυτών.

estiasi 3

estiasi 2 1

estiasi 3 1

 

estiasi 4

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Βασιλικό Ευβοίας: Κλέφτες έκαναν “Πλιάτσικο” για δεύτερη φορά στο κατάστημα καφέ “Ρίζος” – Βίντεο Ντοκουμέντο την ώρα της διάρρηξης – Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΟΚ – Χαλκίδα Ευβοίας: Γνωστός λογιστής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο γραφείο του

Θρήνος στην Χαλκίδα – 59χρονος Δημοτικός Υπάλληλος πατέρας 4 παιδιών έφυγε από κορονοϊό

Χαλκίδα: Τροχαίο ατύχημα στον Κόμβο Αγίου Στεφάνου Μεγάλο μποτιλιάρισμα από και προς τον Κόμβο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Πανικός στο Νοσοκομείο Χαλκίδας: 4 Τραυματιοφορείς θετικοί στον κορονοϊό – Ο ένας νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο