Φονική συμπλοκή στη Ραφήνα: Κοντά στα ίχνη των δραστών η ΕΛ.ΑΣ. – Τα μοιραία χτυπήματα στον 42χρονο με σιδηρογροθιά

ΑΣΤΥ

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την φονική συμπλοκή, με θύμα 42χρονο, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε πάει σε ένα μπαρ της περιοχής, μαζί με τον ξάδελφό του και δύο γυναίκες για να διασκεδάσουν. Στη συνέχεια στην παρέα προστέθηκαν άλλες δύο κοπέλες.

Κάποια στιγμή ο 42χρονος Δημήτρης σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα. Εκεί διαπληκτίστηκε με ένα άτομο, πιθανότατα, επειδή ο 42χρονος φέρεται να μίλησε στην κοπέλα του και εκείνος να παρεξηγήθηκε. Σημειώνεται ότι υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η αφορμή ήταν άλλη, και συγκεκριμένα η σειρά για την… τουαλέτα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και αυτή την ώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Μετά το φραστικό επεισόδιο, ο 42χρονος επέστρεψε στην παρέα του και τότε ο ξάδελφός του τον ρώτησε τι συνέβη. Το θύμα του απάντησε “τίποτα, μην ασχολείσαι”, καθώς θεώρησε πως το επεισόδιο είχε λήξει. Όμως, δεν είχε φανταστεί πως ο καβγάς αυτός θα ήταν μοιραίος για τη ζωή του..

Όταν ο 42χρονος βγήκε από το μαγαζί δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα, ένα εκ των οποίων κρατούσε σιδηρογροθιά με την οποία τον χτύπησε στο κεφάλι. Το θύμα ξυλοκοπήθηκε άγρια και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του enikos.gr, η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών και κυρίως του ατόμου που κρατούσε τη σιδηρογροθιά, καθώς γνωρίζει και τα στοιχεία του, αλλά και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε από το μπαρ μετά την φονική επίθεση.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ξεσκονίζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ λαμβάνουν μαρτυρίες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς ειπώθηκε στις τουαλέτες του μπαρ ανάμεσα σε δράστη και θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας irafina.gr, ο 42χρονος ήταν από τον Μαραθώνα και πήγαινε συχνά στη Ραφήνα. Τόσο το θύμα, όσο και οι δράστες ήταν θαμώνες του μαγαζιού.