Φρίκη: 22χρονος πατέρας κατηγορείται για βιασμό 16χρονης

Αστυνομία

Μια ακόμα καταγγελία βιασμού ανήλικης βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τον Βόλο.

Σύμφωνα με το theNewspaper.gr, κατηγορούμενος είναι ένας 22χρονος για το βιασμό μιας 16χρονης τα ξημερώματα της Κυριακής (23.10.2022).

Η 16χρονη μαθήτρια, η οποία έφτασε στις 3 η ώρα τη νύχτα της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα Βόλου και κατήγγειλε τον βιασμό της εντός αυτοκινήτου, σε παραθαλάσσια περιοχή της Μαγνησίας.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν το βράδυ του Σαββάτου, ο 22χρονος άνδρας πήγε στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς, για να λύσει τις διαφορές του με έναν 26χρονο, ο οποίος τον συκοφαντούσε. Εκεί ξέσπασε άγριος καυγάς, με την 16χρονη κοπέλα που βρισκόταν στην παρέα του 26χρονου να παρεμβαίνει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Λίγη ώρα αργότερα, ο 22χρονος κατηγορούμενος με έναν φίλο του και η 16χρονη με έναν δικό της φίλο αναχώρησαν και κατευθύνθηκαν σε χωριό της ευρύτερης περιοχής.

Οι δύο φίλοι βγήκαν από το αυτοκίνητο για να κάνουν χρήση κάνναβης και ο 22χρονος με την 16χρονη έμειναν μέσα σε αυτό. Τότε, σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, ξεκίνησε ο εφιάλτης της, καθώς ο 22χρονος πατέρας της επιτέθηκε σεξουαλικά και τη βίασε εντός του οχήματος.

Στη συνέχεια, όταν η παρέα έφτασε στον Βόλο, κατά τη διάρκεια της επιστροφής, η 16χρονη μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για να υποβληθεί σε εξετάσεις που θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται τις κατηγορίες και εκτιμά ότι οι εξετάσεις θα αποδείξουν ότι δε βιάστηκε ποτέ η 16χρονη από τον ίδιο.