Φρίκη! Πατριός βίαζε την κόρη της συντρόφου του και τράβαγε βίντεο τις νοσηρές πράξεις

Πατριός βίαζε την κόρη της συντρόφου του

Συνελήφθη από την αστυνομίας πατριός – τέρας ο οποίος βίαζε και ασελγούσε στην κόρη της συντρόφου του από την ηλικία των 14 ετών στην Αίγινα.

Ο βιαστής μάλιστα βιντεοσκοπούσε τα ανοσιουργήματά του και εξεβίαζε το κοριτσάκι πως αν μιλήσει θα δημοσιοποιήσει το βρώμικο υλικό που είχε στην κατοχή του για να τη διασύρει στο μικρό νησί του Σαρωνικού.

Όπως καταγγέλλει η 25χρονη, σήμερα, κοπέλα, το μαρτύριο ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια, όταν το κοριτσάκι ήταν στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών με θωπείες και άσεμνες πράξεις, ενώ όταν το παιδί συμπλήρωσε τα 18, ξεκίνησε να τη βιάζει κάνοντας χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, κάτι το οποίο γνώριζε και η μητέρα της.

Η κοπέλα, μετά από Γολγοθά 11 χρόνων, όπου υπήρξε σεξουαλικό άθυρμα στα νοσηρά χέρια του πατριού της αποφάσισε να λυτρωθεί και να σπάσει τη σιωπή της στις αρχές με αποτέλεσμα ο πατριός της διαστροφής να συλληφθεί.

Έσπασε τη σιωπή μετά τον τελευταίο βιασμό
Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, η κοπέλα αποφάσισε να απαλλαγεί από το χρόνιο μαρτύριο που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες του μικρού διαμερίσματος της Αίγινας, με θιασώτη της ανώμαλης αυτής ιστορίας τον πατριό στις 13:30 της 5ης Μαρτίου.

Λίγες ώρες πριν, ο ανώμαλος πατριός, για μια ακόμα φορά είχε ξεσπάσει στο κορμί της τις νοσηρές του φαντασιώσεις. Η 25χρονη κατήγγειλε προφορικά τον πατριό της για γενετήσιες πράξεις – θωπείες σε βάρος της, οι οποίες ελάμβαναν χώρα από το έτος 2013 έως την ενηλικίωσή της, ενώ από την ενηλικίωση και έπειτα για κατ’ εξακολούθηση συνουσία σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της.

Επιπρόσθετα, κατήγγειλε τον πατριό της για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, πράξεις που ελάμβαναν χώρα εν γνώσει της μητέρας της.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αίγινας μετά την καταγγελία της 25χρονης, έκαναν έφοδο στο σπίτι όπου βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητες κάνναβης καταχωνιασμένες σε βάζα και σακουλάκια, 4 μαχαίρια, ζυγαριές ακριβείας, ένα αεροβόλο πιστόλι και 15.000 ευρώ. Μάλιστα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα εσώρουχο της παθούσας καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.275 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή της».

Βιασμοί, «ροζ» βίντεο, απειλές και «δωράκια»
Η καταγγέλλουσα, όπως αναφέρεται στην δικογραφία, οδηγήθηκε σε πραγματογνώμονα – ψυχολόγο για εξέταση: « Η εξεταζόμενη, παρουσία πραγματογνώμονα – ψυχολόγου επιβεβαίωσε τα αρχικώς καταγγελλόμενα, αναφέροντας ότι εξαναγκαζόταν σε επιχείρηση και ανοχή γενετήσιων πράξεων, ήτοι συνουσίες και άλλες πράξεις ίσης βαρύτητας με αυτές, υπό την απειλή του διασυρμού της στους οικείους και στο ευρύτερο περιβάλλον από βίντεο που κατείχε ο δράστης ο οποίος την βιντεοσκοπούσε κάποιες φορές κατά τη διάρκεια των συνευρέσεων.

Επίσης ανέφερε ότι κάποιες φορές ελάμβανε ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα. Η τελευταία συνεύρεση έλαβε χώρα 00:00 – 00: 30 ώρα της 5/3/2024 στην οικία όπου διαμένουν. Ενημερώθηκε ο ιατροδικαστής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά και η ανωτέρω παθούσα οδηγήθηκε για ιατροδικαστική εξέταση»

Πηγή