Γιάννης Οικονόμου: Κανονικά οι παρελάσεις με όλα τα απαραίτητα μέτρα

DSC 0444 e1634888862450

Κανονικά και με όλα τα απαραίτητα μέτρα θα διεξαχθούν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και σημείωσε πως είναι σημαντικό να μην γίνονται πισωγυρίσματα στην εικόνα που εκπέμπεται.

Ο Γιάννης Οικονόμου εκτός από τις παρελάσεις μίλησε και για τον κορονοϊό, αναφέροντας πως «είμαστε αντιμέτωποι με μία πανδημία για την οποία ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτος» και σημείωσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι η οικονομία και η κοινωνία να μην ξανακλείσουν.

Έσπευσε να σημειώσει πως με τους εκατομμύρια εμβολιασμένους, αλλά και εκείνους που νόσησαν έχουμε φτάσει οι 2 στους 3 ενήλικες να είναι θωρακισμένοι έναντι βαριάς νόσησης.

Η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Ανεξήγητη χαρακτήρισε τη νοοτροπία όσων επιχειρούν να στήσουν παγίδες στη διαδικασία της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. Σημείωσε πως η αξιολόγηση «δεν είναι “μπαμπούλας”, ούτε τιμωρητικό μέτρο, αλλά μία προσπάθεια να συγκλίνουν η μόρφωση και η εκπαίδευση με το αύριο».

Ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σε 6.500 σχολεία έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση αξιολόγησης λέγοντας ότι οι εκπαιδευτικοί είναι πιο μπροστά από τους εκπροσώπους και τις ηγεσίες τους.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον δακτύλιο λέγοντας πως η επιλογή των οχημάτων, που θα κινούνται ελεύθερα έγινε μετά από εισηγήσεις φορέων και ειδικών λέγοντας πως «κάπου τραβάς τη γραμμή». Όπως είπε ο δακτύλιος αποτελεί ένα μόνο εργαλείο για την αποσυμφόρηση της κίνησης στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο