Γιώργος Καραϊβάζ – Εξώδικο στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» από την μητέρα και την αδερφή του δημοσιογράφου

Οι δύο γυναίκες γνώρισαν τον Σπύρο Χαριτάτο πέρυσι και απευθύνθηκαν σε εκείνον ως ασκούμενο δικηγόρο και στη Ρόη Παλεύα για να τους εκπροσωπήσουν. Από την άλλη, η σύζυγός του επέλεξε τον Απόστολο Λύτρα. Τι έχει συμβεί;

ΚΑΡΑΙΒΑΖ

Σε ρήξη έχει έρθει η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με την οικογένεια του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Στη σημερινή εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ, μέσω της δικηγόρου τους, Ρόης Παυλέα, και του ασκούμενου δικηγόρου, Σπύρου Χαριτάτου, ο οποίος ήταν πρώην συνεργάτης της εκπομπής.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το εξώδικο που έστειλε στην εκπομπή μας η μητέρα και η αδερφή του Καραϊβάζ της δικηγόρου τους Ρόης Παυλέα και του ασκούμενου δικηγόρου, Σπύρου Χαριτάτου», είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια προβλήθηκε το εξώδικο που αφορούσε την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.

Τη συγκεκριμένη ημέρα η Ζήνα Κουτσελίνη είχε ξεσπάσει κατά του Σπύρου Χαριτάτου υποστηρίζοντας ότι πλησίασε τη μητέρα και την αδελφή του δολοφονημένου δημοσιογράφου, προκειμένου να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση για αυτοπροβολή.

Μάλιστα ανέφερε ότι χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα και τον κάλεσε να παραιτηθεί από την εκπροσώπηση.

Στην εκπομπή είχε βγει και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της συζύγου του Καραϊβάζ, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος σχολίασε ότι η ανακοίνωση που εκδόθηκε δημιουργεί εσφαλμένη εντύπωση ότι η οικογένεια του δολοφονημένου βρίσκεται στα «μαχαίρια», αφού φέρεται να απευθύνθηκαν σε διαφορετικούς δικηγόρους για την υπόθεση.

Σημειώνεται, ότι η αδελφή και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ γνώρισαν τον Σπύρο Χαριτάτο πέρυσι και απευθύνθηκαν σε εκείνον ως ασκούμενο δικηγόρο και στη Ρόη Παλεύα για να τους εκπροσωπήσουν.

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ όμως ζήτησε εκπροσώπηση από τον Απόστολο Λύτρα.

Μετά την προβολή του εξωδίκου, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Να σας πω ότι η σύζυγος και ο γιος του Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Χαριτάτος και ο Γιώργος ήταν φίλοι αν μπορεί ο Χαριτάτος να αποδείξει ότι είχαν βγει έξω έστω και μία φορά για καφέ, τα λέω αυτολεξεί τους».

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News