Γλυκά Νερά – Μητέρα της Κάρολαϊν για την μικρή Λυδία: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι»

ΓΛΥΚΑ_ΝΕΡΑ_ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (22/6) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο 32χρονος πιλότος που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και επί 37 μέρες έπαιζε θέατρο, έχοντας σκηνοθετήσει μια «ληστεία» για να καλύψει τη δολοφονία της γυναίκας του.

Τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και πλέον όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο τι θα απογίνει η μικρή Λυδία. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το μόλις έντεκα μηνών παιδάκι τους στην σκηνοθετημένη ληστεία στη μεζονέτα, τοποθετώντας την μικρή Λυδία πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας της πριν καλέσει τις Αρχές.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Αθανάσιος Χαρμάνης, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (23/6) στο OPEN και ξεκαθάρισε ότι οι γονείς της Κάρολαϊν θα διεκδικήσουν την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας. Μάλιστα, σημείωσε ότι η Σούζαν Κράουτς, η μητέρα της άτυχης Κάρολαϊν, του είπε χαρακτηριστικά: «μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι».

Λίγο αργότερα σε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ ο κ. Χαρμάνης είπε επίσης ότι το να μην πάρει την επιμέλεια της Λυδίας η Σούζαν θα ήταν για εκείνη – όπως η ίδια είπε – η «χαριστική βολή». Επίσης, σημείωσε ότι η μητέρα της Κάρολαϊν είναι θετική στο να έχει επαφή η μικρή Λυδία με τους άλλους παππούδες της, τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, μιλώντας στο OPEN, επεσήμανε ακόμα ότι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν προσπάθησε στην απολογία του να αποδομήσει τη σχέση του με τη σύζυγό του και υπογράμμισε ότι δεν ευσταθούν τα περί εν βρασμώ ψυχής για το αποτρόπαιο έγκλημα και την προσπάθεια συγκάλυψής του στη συνέχεια.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – Δομή Ριτσώνας: 27χρονη σώθηκε τελευταία στιγμή από βιασμό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πρωτοφανές: Συγγενής μέλους της αντιπολίτευσης του δήμου Κύμης Αλιβερίου άδειαζε σκουπίδια στην παράνομη χωματερή [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Πανικός στην Χαλκίδα: Νεαροί μπούκαραν σε σχολείο για να κάψουν τα βιβλία

Δροσιά Χαλκίδας: Διαρρήκτες βρήκαν ευκαιρία και μπούκαραν σε σπίτι την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες και το “άδειασαν”

Χαλκίδα Ευβοίας: Κυκλοφορούσε με ηρωίνη στην τσέπη και έπεσε στα χέρια της Άμεσης Δράσης

Νέα Αρτάκη: 55χρονος ναυτικός ξεψύχησε στο Νοσοκομείο

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο