Η μυστηριώδης υπόθεση των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία – Το ενδεχόμενο αιμομιξίας και οι σπουδές του παιδιού

υπόθεση των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η μυστηριώδης υπόθεση της οικογένειας παλαιοχριστιανών που βρέθηκε να ζει στην ορεινή Κορινθία. Ο δικηγόρος της οικογένειας μίλησε στον ΣΚΑΙ, όπου τόνισε πως «δεν είναι σπηλιά, είναι καλύβα. Στη σπηλιά είναι η εκκλησία».

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος παρομοίασε την οικογένεια με τους ορεσίβιους στην Κρήτη, τα παιδιά των οποίων κάνουν αγροτικές δουλειές και διαβεβαίωσε πως το αγόρι έχει τελειώσει το Δημοτικό και την Α’ Γυμνασίου.

Ως προς τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 45χρονος, είπε πως «ο εντολέας μου ήθελε εσφαλμένα να διώξει τους κυνηγούς και το έκανε με λάθος τρόπο».

«Έχουν γονική μέριμνα και οι δύο, τα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα, δεν αγνοούνται ούτε τα έχει απαγάγει η μητέρα», είπε σχετικά με την «εξαφάνιση» της μητέρας και των παιδιών από τις Αρχές ο δικηγόρος, σημειώνοντας πως «και στις δύο αστυνομικές επιχειρήσεις ήταν εκεί τα παιδιά», ενώ ερωτηθείς για το πού βρίσκονται απάντησε πως «η μητέρα τους είχε ανειλημμένη υποχρέωση προς συγγενικό της πρόσωπο και πήρε τα παιδιά μαζί».

Σημειώνεται πως παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», είπε o Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.