Κακοκαιρία Ιανός: Δεύτερος νεκρός από την κακοκαιρία – Πως έχασε τη ζωή της η γυναίκα στον Αλμυρό

karditsa 1 2048x1173 1

Νεκρός ο κτηνοτρόφος που ήταν αγνοούμενος στη Μαγουλίτσα Καρδίτσας. Καταστράφηκε το κέντρο Υγείας της περιοχής. Προσπάθησε να φύγει αλλά δεν πρόλαβε η γυναίκα στον Αλμυρό.

Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε την ζωή του από την κακοκαιρία “Ιανός“, ο οποίος ήταν αγνοούμενος στην Καρδίτσα, και συγκεκριμένα στη Μαγουλίτσα.

Πρόκειται για τον κτηνοτρόφο που έψαχναν να εντοπίσουν οι διασώστες, και τελικά βρήκαν τον άνθρωπο νεκρό κοντά στο μαντρί του.

Ο άνθρωπος ήταν 63 ετών και καταγωγή από την Αλβανία, και το μέρος που εντοπίστηκε βρίσκεται πίσω από το κέντρο υγείας της περιοχής, το οποίο έχει υποστεί ζημιές.

Πως έχασε τη ζωή της η γυναίκα στο Βόλο

Πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και για τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στον Αλμυρό Βόλου.

Το σπίτι της άτυχης φαρμακοποιού ήταν στα 80 μέτρα από το φράγμα του Ξηριά, το οποίο έσπασε. Όταν άκουσε τον ήχο, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα της μάλλον για να φύγει.

Ωστόσο τα ορμητικά νερά την πρόλαβαν και την έπνιξαν! Χαρακτηριστικό είναι πως οι διασώστες κατάφεραν να φτάσουν σήμερα το πρωί στο σημείο, ενώ το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (18.09.2020).

Της έλεγαν να μην περάσει αλλά δεν άκουγε!

Σχετικά με τη 40χρονη που αγνοείται στο Μουζάκι της Καρδίτσας, φαίνεται πως αγνόησε τις εκκλήσεις. Κι αυτό γιατί η γυναίκα διατηρεί μαγαζί στη μία μεριά του χωριού, το οποίο χωρίζεται από ποτάμι.

Η γυναίκα θέλησε να διασχίσει το φουσκωμένο ποτάμι και αγνόησε τον κίνδυνο. Τώρα η τύχη της αγνοείται.

newsit.gr