Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 11/02

11 Φεβρουαρίου 2022, 7:15 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Η Ημερήσια Πρόβλεψη όλων των ζωδίων, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Κριός

Με την Σελήνη στους Διδύμους είσαι για… έξω, χωρίς να έχεις απαραίτητα κάποιο σκοπό. Ίσως πάλι να συζητήσεις πολλά και διάφορα «σκοτώνοντας» την ώρα σου, πρόσεξε ωστόσο μήπως αποκαλύψεις πληροφορίες και σε άτομα που… δεν θα έπρεπε, αφού θα τις χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. Επιπλέον, υπάρχει κίνδυνος να μπλέξεις με άτομα που ελέγχονται για την ηθική τους υπόσταση ή/και να μπεις σε έναν «βρώμικο» κύκλο, από τον οποίο δεν θα μπορέσεις να βγεις εύκολα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια μάλλον στενόχωρη κατάσταση στην ζωή σου.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει αυξημένα έξοδα κι όχι πάντα για τους επιθυμητούς λόγους, με συνέπεια να νιώσεις μια οικονομική αβεβαιότητα, φαίνεται όμως πως θα υπάρξουν και κάποια έσοδα που θα επαναφέρουν την… καρδιά σου στη θέση της! Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ένα μάλλον δυσάρεστο βίωμα, είτε στο δρόμο, είτε σε σχέση με γνωστό/η ή συγγενή σου, ίσως όμως και να πιάσεις την κουβέντα για πρόσωπα που έχουν φύγει από αυτήν την ζωή. Σε μια διαφορετική εκδοχή βέβαια μπορείς να εντρυφήσεις σε έργα αγωνίας, πάθους και μυστηρίου.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου τίποτε και κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει από το να περιφέρεσαι από εδώ κι από εκεί μιλώντας για το… οτιδήποτε, συνάμα όμως γίνεσαι και σημείο αναφοράς κι όχι απαραίτητα για τους… σωστούς λόγους, ιδιαίτερα αν πάρεις ανάλαφρα μια υπόθεση που έχει κάποια «σκοτεινά» σημεία. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί αγορές που τονίζουν την σεξουαλικότητά σου, ίσως όμως να λάβεις κι ένα κληροδότημα, έστω κι αν αυτό συνδυαστεί με δυσάρεστες καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ζημιωθείς από ένα πάθος σου.

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας απέναντί σου ορίζει το πάθος και την απόλυτη αφοσίωση, ως βασικούς παράγοντα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κάτι βέβαια που έχει διπλή ανάγνωση, ανάλογα με την περίπτωση. Γιατί όσο φανατικά υποστηρικτική μπορεί να είναι η στάση κάποιου/ας απέναντί σου άλλο τόσο εχθρική θα γίνει αν για οποιοδήποτε λόγο διαχωρίσεις τη θέση σου. Ίσως όμως να μάθεις και κάτι δυσάρεστο για έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, με τη Σελήνη στους Διδύμους δείχνει σκόπιμο να προσέξεις την υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν τα βρεις «σκούρα», μια προσευχή θα σου προσφέρει τη γαλήνη που αναζητάς.

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει πιο κοινωνικό και φέρνει μια ποικιλία γνωριμιών, μένει ωστόσο το να ξεδιαλέξεις από το «σωρό» εκείνα τα άτομα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό και όχι μόνο… λόγια! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου καθιστά ανθυγιεινό το εργασιακό σου περιβάλλον, είτε πρόκειται για ζηλόφθονες συμπεριφορές, είτε για εστίες μόλυνσης. Επιπλέον, δώσε μεγαλύτερη βάση στην υγεία σου, αφού πίσω από ένα «αθώο» σύμπτωμα μπορεί να κρύβεται κάτι άλλο, ενώ έχε τον νου σου και για κακόβουλες προσβολές στα ζώα ή τα φυτά που έχεις στην επίβλεψή σου.

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους δεν σε βοηθά… καθόλου στο να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, αφού τα άτομα που σε περιστοιχίζουν, μπορεί να έχουν ιδέες αλλά «πάσχουν» σε θέματα ουσίας και αποτελεσματικότητας. Επιπλέον, οι πληροφορίες που σου δίνουν χρειάζονται διασταύρωση. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει απόλυτες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με όλα τα συν και τα πλην που έχει αυτό. Γιατί η άλλη όψη του πάθους είναι η ζήλια, ενώ πάντα υπάρχει και το… ανεκπλήρωτο που μπορεί να σε κάνει «κομμάτια». Ενδέχεται ωστόσο να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ζυγός

Με την Σελήνη στους Διδύμους αναμένονται πολλές επαφές ή μετακινήσεις, ενώ αλλεπάλληλες συζητήσεις θα καταπολεμήσουν κάθε αίσθηση μοναξιάς. Από εκεί και ύστερα πάντως το κατά πόσον όλα αυτά θα έχουν και μια ουσία, είναι… συζητήσιμο! Παράλληλα, με τον Πλούτωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να αναμορφώσεις το χώρο σου και να απαλλαγείς από οτιδήποτε «βρώμικο» ή/και όλα αυτά που είναι κομμάτι μιας παλιότερης φάσης της ζωής σου Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένειά σου ενδέχεται να συμβεί κάτι που έχει τις δυσάρεστες πλευρές του αλλά είναι επωφελές από οικονομική άποψη.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει αυξημένα έσοδα αλλά και έξοδα, για… χατίρι άλλων, με τον ισολογισμό σου πάντως να έρχεται τελικά «μια η άλλη»! Επιπλέον μπορεί να μάθεις ή να ακούσεις πολλά για μια οικονομική υπόθεση αλλά σίγουρα χρειάζεται διασταύρωση. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια δυσάρεστη είδηση ή ένα κακό συναπάντημα, ίσως όμως και να γίνουν ή να ειπωθούν πράγματα, που εκπορεύονται από ζήλια ή φθόνο. Από πλευράς σου βέβαια, δεν έχεις παρά να προσπεράσεις τα όσα προκύπτουν από την «σκοτεινή» ανθρώπινη φύση και τον… κακό εαυτό σου!

Τοξότης

Με την Σελήνη απέναντί σου οι επιλογές σου χαρακτηρίζονται από αστάθεια και επιπολαιότητα, αν όμως αποφασίσεις να «το παίξεις» σοβαρός/η, τότε θα εισπράξεις μια ανάλογα «ανάλαφρη» στάση από τους άλλους! Παράλληλα βέβαια ο Πλούτωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί πάθη και εμμονές που μπορεί να σου στοιχίσουν οικονομικά και ψυχικά, ίσως όμως και να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα σε δελεάσει με παροχές ή ηδονές. Αν όμως ενδώσεις κινδυνεύεις να δεσμευτείς με τρόπο που μελλοντικά θα σε ζορίσει. Σε μια πιο απλή εκδοχή πάντως, «παίζει» και το να προβείς σε… σέξι αγορές!

Αιγόκερως

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ σέξι και επιθυμητό/η, κάτι όμως που δεν είναι απαραίτητα καλό, αφού έλκεις και άτομα που σε βλέπουν σαν «σκεύος ηδονής». Παράλληλα, ο Πλούτωνας ορίζει το τέλος μιας διαδικασίας που «δεν πάει άλλο», με το καλό σενάριο να αναφέρεται στην απαλλαγή σου από πρόσωπα ή/και καταστάσεις που σε φθείρουν. Αν όμως «κολλήσεις» σε μια τελειωμένη υπόθεση, τότε όλα θα γίνουν πιο επώδυνα. Κατά τα άλλα, με τη Σελήνη στους Διδύμους είναι σκόπιμο να μην κάνεις σπατάλη δυνάμεων και να προσέξεις τη διατροφή σου αφού η υγεία σου είναι ασταθής.

Υδροχόος

Με την Σελήνη στους Διδύμους η διάθεσή σου είναι πιο «παιχνιδιάρικη» και τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο θα μείνεις ικανοποιημένος/η. Αν τώρα αναζητάς και ουσία ή/και αξιοπιστία στις γνωριμίες σου, μάλλον… δεν είναι η μέρα τους! Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί παρασκηνιακά μίση και πάθη κι ίσως να σου γίνει μια προσωπική εκμυστήρευση αλλά η πρόθεση του «καλοθελητή» δεν είναι και τόσο αγνή. Τέλος, δείχνει σκόπιμο να αποτοξινωθείς, σωματικά και ψυχικά, αφού όλα αυτά που έχουν μαζευτεί μέσα σου, υποσκάπτουν την υγεία σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει πολλή… κίνηση στο σπίτι ή την οικογένειά σου αλλά στην περίπτωση που κάτι σε ενοχλήσει, πάντα μπορείς να… προσποιηθείς ότι συμμετέχεις, ενώ το μυαλό και η καρδιά σου θα είναι αλλού! Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί λυπηρές καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε πρόκειται για ένα ερωτικό πάθος που παίρνει άσχημη τροπή, είτε για μια απώλεια. Ίσως πάλι να κλείσει ένας κύκλος στις φιλίες σου ή σε κάτι συλλογικό όταν αντιληφθείς ότι απουσιάζει παντελώς η καθαρότητα προθέσεων και όλα υπαγορεύονται από φανατικές αντιζηλίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε καμία είδηση!!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.