dimitriadis-vitoros

lYSIS

Σοκ στα Ιωάννινα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στον Κατσικά – Στο νοσοκομείο δύο οδηγοί

Σοκ στα Ιωάννινα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στον Κατσικά - Στο νοσοκομείο δύο οδηγοί

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα αναστάτωσε σήμερα τα Ιωάννινα και συγκεκριμένα την περιοχή Κατσικάς, όταν δύο οχήματα ενεπλάκησαν σε σφοδρή σύγκρουση επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των οδηγών, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, με την Τροχαία Ιωαννίνων να διενεργεί έρευνα για τα αίτια του συμβάντος.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Κυριακής, 8 Μαρτίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ακόμη από τις αρχές. Ένα επιβατικό αυτοκίνητο και ένα επαγγελματικό βαν συγκρούστηκαν με τέτοια ένταση, που ο ήχος της πρόσκρουσης ήταν εκκωφαντικός. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής, τρομαγμένοι από τον δυνατό θόρυβο, βγήκαν από τα σπίτια τους και αντίκρισαν μια εικόνα καταστροφής, με τα δύο οχήματα να έχουν υποστεί βαρύτατες υλικές ζημιές.

Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν ακαριαία. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο επιχείρησαν με διασωστικά εργαλεία για να βγάλουν τους δύο οδηγούς μέσα από τις καμπίνες των οχημάτων. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, οι πρώτες εκτιμήσεις από το νοσοκομείο «Χατζηκώστα» είναι καθησυχαστικές, καθώς αναφέρεται πως οι τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Αυτή την ώρα, οι αξιωματικοί του τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες για να διαλευκάνουν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα. Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής Αντιστάσεως διεξαγόταν με δυσκολία για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα συντρίμμια και να καθαριστεί το οδόστρωμα από τα λάδια και τα θραύσματα.

DIAMANTOPOULOS

Διαβάστε Επίσης

Back to Top