Ιπποκράτειο: Ασθενής με βαριά συμπτώματα κορονοϊού… έφυγε από το παράθυρο!

asthenoforo ippokrateio
Ο φορέας του ιού είχε δηλώσει αρχικά ψευδή στοιχεία – Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του από τις αστυνομικές αρχές. Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ιπποκράτειο, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Ανησυχία για το Κρούσμα Κορονοϊού στα Δικαστήρια Χαλκίδας. Η κόρη του θύματος εργάζεται σε Γνωστό κατάστημα εστίασης στην Παραλία Χαλκίδας

Αργά χθες το βράδυ, 21χρονος ασθενής από το Αφγανιστάν -ο οποίος είχε δώσει διαφορετικά στοιχεία, λέγοντας αρχικά ότι είναι από το Πακιστάν κι έχοντας έρθει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την πλατεία Βικτωρίας, συνοδευόμενος από φιλικό του πρόσωπο (σ.σ. ανέφερε ότι ήταν ο αδερφός του) με βαριά συμπτωματολογία κορονοϊού – εκμεταλλευόμενος ότι νοσηλευόταν στην Παθολογική κλινική, που βρίσκεται στο ισόγειο, βρήκε την ευκαιρία και πήδηξε από το παράθυρο του θαλάμου, από ύψος δύο μέτρων, για να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φορέας του ιού ταυτοποιήθηκε από την αίτηση ασύλου που είχε υποβάλει και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού του. Εις βάρος του σχηματίστηκε και δικογραφία.