Ηράκλειο: Θύελλα για το πιο προκλητικό κορονοπάρτι! “Δεν γαμ… τραβάω και βίντεο”

Το πάρτι στο Ηράκλειο ξεκίνησε και με το πέρασμα της ώρας

Το πάρτι στο Ηράκλειο ξεκίνησε και με το πέρασμα της ώρας, ο κόσμος άρχισε να αυξάνεται. Δίχως μάσκες, προκλητικά αδιάφοροι όλοι τους…

Κορονοϊός – Εύβοια: Σε Χαλκίδα και Νέα Αρτάκη τα σημερινά 3 κρούσματα Δευτέρας 23/11/2020

Το γύρo του διαδικτύου, αλλά και της τηλεόρασης, έχει κάνει βίντεο από Κρητικό γλέντι, που στήθηκε παρά τα μέτρα απαγόρευσης για τη μετάδοση του κορονοϊού. Οι εικόνες προκαλούν εντύπωση, αφού, παρά την πανδημία, το lockdown και τα μέτρα της Κυβέρνησης τα οποία συμπεριλαμβάνουν την απαγόρευση των συναθροίσεων, κάποιοι αποφάσισαν να «στήσουν» γλέντι μέσα στο σπίτι τους.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο Ηράκλειο το βράδυ της Κυριακής, ενώ, όπως είναι εμφανές, προέρχεται από live μετάδοση στο Facebook. Οι συμμετέχοντες στο γλέντι είναι περισσότεροι από δέκα και όχι μόνο δε φορούν μάσκες, αλλά δεν τηρούν καμία απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Το κυριακάτικο αυτοσχέδιο γλέντι εξόργισε τον κόσμο αφού οι καλεσμένοι ανέβαζαν στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένοι παρά την καραντίνα να το διασκεδάσουν, αδιαφορώντας για τους συμπολίτες τους αλλά και για όλους όσους δίνουν αυτή τη μεγάλη μάχη κατά του κορονοϊού.

Newsit.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr