Κακοκαιρία Ιανός: Κατεπείγον έγγραφο από τον Γιώργο Πατούλη σε όλους του Δήμους για τον άμεσο καθαρισμό φρεατίων

fr 121

Η κακοκαιρία Ιανός πλησιάζει. Ο Περιφερειάρχης ζητά να διασφαλιστεί μέσα από Κατεπείγον έγγραφο ότι έχουν καθαριστεί όλα τα φρεάτια του οδικού δικτύου τους και να δοθεί άμεση προτεραιότητα σε εκείνα που παρουσιάζουν προβλήματα πλημμυρικών φαινομένων

«Αναγκαία η άμεση κινητοποίηση όλων μας, για να θωρακίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ζωή και τις περιουσίες των κατοίκων της Αττικής» υπογραμμίζει ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε κατεπείγον έγγραφο του προς τους δημάρχους, από τους οποίους ζήτα άμεση κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Ιανός».

Καιρός: Έρχεται ο «Ιανός» – Θα σαρώσει με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους Και στην Εύβοια – Δείτε τα Έκτακτα μέτρα

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης ζητά να διασφαλιστεί ότι έχουν καθαριστεί όλα τα φρεάτια του οδικού δικτύου τους και να δοθεί άμεση προτεραιότητα σε εκείνα που παρουσιάζουν προβλήματα πλημμυρικών φαινομένων.

Σημειώνεται ότι, με εντολή του, τα τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας από χθες το πρωί έχουν εντατικοποιήσει τις αυτοψίες, τις οποίες ήδη διενεργούν σε καθημερινή βάση όλο τον χρόνο, στα ρέματα της Αττικής που είναι σε ζώνες υψηλής επικινδυνότητας.