Κακοκαιρία στη Κρήτη: Νεκρή εντοπίστηκε η 49χρονη αγνοούμενη από την κακοκαιρία στην Κρήτη

Αγία Πελαγία Αγνοούμενη

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, ολοκληρώθηκε η αναζήτηση της 49χρονης γυναίκας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου το πρωί του Σαββάτου, εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Λίγο μετά τις 9.30 σήμερα το πρωί, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα από τις Αρχές που την αναζητούσαν. Η σορός της βρέθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανάμεσα στον όρμο της Αγίας Πελαγίας και τον όρμο Λυγαριάς, σε βραχώδη περιοχή, ανάμεσα σε φερτά υλικά. Τη σορό εντόπισε πρώτα το drone της Πυρσοβεστικής.

Άνδρες του λιμενικού, της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, δύτες, αστυνομικοί, κάτοικοι και εθελοντές χτέιζαν την περιοχή από το πρώτο φως της ημέρας, αναζητώντας την 49χρονη. Με κάθε διαθέσιμο μέσο, χρησιμοποιώντας ακόμα και drones, ερευνούσαν στη θάλασσα, την ακτή και σε δρόμους, ώστε να βρεθεί κάποιο ίχνος της.

dytes kriti AGIA PELAGIA EREYNES6 AGIA PELAGIA EREYNES5

Πηγές αναφέρουν πως όταν ο σύζυγος της γυναίκας, που από το πρωί βρισκόταν στην παραλία της Αγίας Πελαγίας, αντιλήφθηκε ότι οι δύτες εντόπισαν ανθρώπινη σορό, έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στη θάλασσα.

Η ανάσυρση, της θα γίνει από την Παντάνασσα όπου μεταβαίνει τώρα ασθενοφόρο και το Κυβερνητικό κλιμάκιο.

Η εξέλιξη αυτή ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους δύο αφού τραγικό θάνατο είχε βρει και ο 50χρονος Κώστας Βεργάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 50χρονο, ωστόσο όταν τα ορμητικά νερά παρέσυραν και κάλυψαν το όχημα, εκείνη κατάφερε να βγει έξω. Όπως φαίνεται, όμως, παρασύρθηκε στη θάλασσα, όπου δεν κατάφερε να παραμείνει ζωντανή και βρέθηκε νεκρή πολλές ώρες μετά.

AGIA PELAGIA EREYNES1

Πηγή protothema.gr