«Καλάθι του Άη Βασίλη»: Σε κατάστημα παιχνιδιών ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με το γιο του [ΒΙΝΤΕΟ]

Άδωνις Παιχνίδια

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε μαζί με τον γιο του Αναστάσιο-Αλκαίο κατάστημα γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών στην περιοχή του Κολωνού, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στο κατάστημα αγόρασε παιχνίδια για τον γιο του από το «Καλάθι του Άη Βασίλη». «Έχω έρθει με τον γιο μου, τον Αλκαίο. Σήμερα γυρνάμε στα παιχνιδάδικα, θα πάμε σε πολλά, να δούμε πώς πάει το καλάθι του Άη Βασίλη που έχει παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές. Πάει πολύ καλά απ’ ότι μαθαίνω», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ΕΡΤ1, ενώ νωρίτερα, συνεχίζοντας την αυτοψία στα εμπορικά καταστήματα, είχε μεταβεί και στην Βαρβάκειο προκειμένου να δει τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων της ιστορικής αγοράς των Αθηνών.

«Πάει πολύ καλά, οι καταναλωτές έχουν ανταποκριθεί, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχουμε μεγάλη ποικιλία, πολύ καλή ποιότητα, εξαιρετικά χαμηλές τιμές και βοήθησε το καλάθι σε αυτό», ανέφερε από την πλευρά της η υπεύθυνη του καταστήματος.

«Μόνος του ο γιος μου διάλεξε από το καλάθι του Άη Βασίλη. Στα Jumbo έχουν βάλει 100 κωδικούς, όχι 10 που είπαμε εμείς. Δέκα φορές περισσότερους, άρα να μην πούμε μπράβο; Πολλοί στην αρχή έλεγαν ότι δεν θα έχουμε επώνυμα παιχνίδια και ότι θα είναι δεύτερης διαλογής. Δεν ισχύει. Είναι όλα επώνυμα παιχνίδια, καινούργια, ωραία και σε καλές τιμές, που εβδομάδα με την εβδομάδα πέφτουν κιόλας», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, ενώ αποκάλυψε ότι ο γιος του διάλεξε ένα τηλεσκόπιο και ένα «μηχανικό χέρι».