Έβγαλαν καρνάβαλο «Κασσελάκη» με βαμμένα χείλια και γυναικεία εσώρουχα – Oμοφοβικό περιστατικό στο καρναβάλι της Κέρκυρας

Έβγαλαν καρνάβαλο «Κασσελάκη» με βαμμένα χείλια και γυναικεία εσώρουχα

Οργή προκαλούν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το καρναβάλι στα Μωραΐτικα Κέρκυρας με τον Στέφανο Κασσελάκη ως καρνάβαλο με μια καρικατούρα του με βαμμένα χείλια και γυναικεία εσώρουχα.

Όπως αναφέρει το corfupress.com, που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες, η επιλογή να σατυριστεί ένα πολιτικό πρόσωπο στο Καρναβάλι, όχι για τις πράξεις, τις επιλογές ή τις αποφάσεις του αλλά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό είναι τουλάχιστον ατυχής και προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

καρνάβαλο «Κασσελάκη» με βαμμένα χείλια και γυναικεία εσώρουχα
Έβγαλαν καρνάβαλο «Κασσελάκη» με βαμμένα χείλια και γυναικεία εσώρουχα - Oμοφοβικό περιστατικό στο καρναβάλι της Κέρκυρας 3

Καταδίκη του ομοφοβικού περιστατικού από τον τοπικό Σύλλογο Γονέων και τον δήμαρχο Κέρκυρας

Το περιστατικό καταδίκασε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης, ο οποίος επισήμανε ότι ομοφοβικές και ρατσιστικές συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές, ο τοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το μέλος του Δ.Σ. του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου Μωραϊτίκων που διοργάνωσε το καρναβάλι, Πέτρος Κοσμάς, ο  οποίος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αφού δηλώνει ντροπή, διαφοροποιείται από την επιλογή και δηλώνει ότι θα φέρει το θέμα στο Δ.Σ. για να ληφθούν συλλογικές αποφάσεις.