Η 36χρονη κατήγγειλε πως ουκ ολίγες φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging, δηλαδή ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, χωρίς εκείνη να το θέλει
Την εξανάγκαζε σε βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, ενώ βιαζόταν ομαδικά… συγκλονίζει η καταγγελία 36χρονης σε βάρος του συντρόφου της, σύμφωνα με την οποία ο 53χρονος την χτυπούσε και την απειλούσε.
Η 36χρονη αποφάσισε να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας και να μιλήσει, όταν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της, μη μπορώντας να δεχτεί ότι η σχέση τους έλαβε τέλος.
Η πλευρά του 53χρονου ισχυρίζεται ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όλα γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη της 36χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η 36χρονη κατήγγειλε πως ουκ ολίγες φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging, δηλαδή ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, χωρίς εκείνη να το θέλει.
Η 36χρονη υποστηρίζει ότι μόλις πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος, με τον οποίο είχε συνάψει σχέση, έκανε διπλή ζωή, καθώς είναι παντρεμένος μ’ ένα παιδί 22 ετών, γεγονός το οποίο εκείνη, λέει πως αγνοούσε.
Διαβάστε Επίσης:
- Ερέτρια: Τροχαίο ατύχημα στον περιφερειακό [ΦΩΤΟ]
- Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζού κοντά στο 6ο Γυμνάσιο
- Χαλκίδα: Σοβαρό Τροχαίο στην Λεωφόρο Καραμανλή – ΙΧ χτύπησε μηχανάκι
- Ψαχνά Ευβοίας: Πρόστιμο Καμπάνα σε καφενείο – Δεν είχαν απολυμαντικά στα τραπέζια
- Χαλκίδα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στον Καράμπαμπα – Άμεση κινητοποίηση της ΠΥ
- Κακοκαιρία «Αθηνά»: Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Εύβοια τις επόμενες ώρες – Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία
- Εύβοια – Κακοκαιρία Αθηνά: Τα πήρε και τα σήκωσε όλα στην Ερέτρια – Ζημιές σε καταστήματα, κομμένα καλώδια και δέντρα – Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Τσώκος[ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]
Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr
Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι