Σοκαριστική Καταγγελία: «Πήγα μαυρισμένη από το ξύλο στο Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και με έδιωξαν»

Καταγγελία - σοκ: «Πήγα μαυρισμένη από το ξύλο στο Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και με έδιωξαν»
Καταγγελία - σοκ: «Πήγα μαυρισμένη από το ξύλο στο Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και με έδιωξαν»

Τις σοκαριστικές στιγμές που πέρασε στο ίδιο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, ανάλογες της δολοφονηθείσας Κυριακής, κατήγγειλε πως βίωσε γυναίκα-θύμα ενδοοικογενειακής βίας. 

Εύβοια: Νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο στη Χαλκίδα – Ξυλοκόπησε την αρραβωνιαστικιά του μέσα στο σπίτι της

Την ίδια συμπεριφορά που είχε η 28χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων κατήγγειλε πως είχε πριν από δύο χρόνια κι άλλη γυναίκα-θύμα ενδοοικογενειακής βίας. «Πήγα να το καταγγείλω. Ο αστυνομικός που ήταν στο φυλάκιο δεν με αντιμετώπισε κατάλληλα. Ήμουν άγρια ξυλοδαρμένη. Μου είπε πως δεν μπορώ να ανέβω επάνω γιατί υπάρχει άλλη διαδικασία αυτοφώρου» κατήγγειλε σε τηλεφωνική επικοινωνία στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Πριν δύο χρόνια βίωσα ενδοοικογενειακή βία. Πήγα στο Α.Τ των Αγίων Αναργύρων να το καταγγείλω. Ο αστυνομικός στο φυλάκιο δεν με αντιμετώπισε σωστά. Ήμουν άγρια χτυπημένη, με μώλωπες και μου είπε πως δεν μπορώ να ανέβω γιατί υπάρχει πάνω μία άλλη διαδικασία αυτοφώρου. Με ρώτησε εάν με χτύπησε, και ήμουν μαυρισμένη, και μου είπε καλύτερα να φύγω. Γύρισα σπίτι και προσπάθησα ξανά την επόμενη ημέρα. Είχε βάρδια κάποιος άλλος αστυνομικός και έγινε το ίδιο σκηνικό. Μου είπαν πως θα περιμένω πολλές ώρες γιατί υπάρχει πάνω αυτόφωρο και πάλι. Δεν μπήκα μέσα ποτέ», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε:«Το θέμα είναι να αλλάξει και η νομοθετική ρύθμιση για να μη ρυθμίσουμε άλλα θύματα. Εγώ μετά κινήθηκα νομικά. Είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και τώρα μου είναι δύσκολο να μιλήσω. Θυμήθηκα ξανά το περιστατικό όταν το είδα. Πως πήγα να ζητήσω βοήθεια και δεν με άκουσαν».

Μάλιστα, την προέτρεψε να φύγει και να πάει να βρει δικηγόρο. Μετά την προτροπή αυτή, η ίδια αποχώρησε στην άθλια κατάσταση που βρισκόταν.

Η καταγγέλουσα είπε πως πήγε την επόμενη ημέρα πάλι στο Αστυνομικό Τμήμα και είχε την ίδια συμπεριφορά. Αποτρέποντας την να περιμένει, της είπε πως θα πρέπει να υπομείνει πολύ ώρα μέχρι να ανέβει στο τμήμα.

Μετά τη συμπεριφορά αυτή, η καταγγέλουσα είπε πως κινήθηκε νομικά.

Η γυναίκα είχε βιώσει βαριά κακοποίηση από τον σύζυγό της.

Η δικηγόρος, Αριάννη Νούκα, περιέγραψε ένα περιστατικό, όπου η ίδια χρειάστηκε να φυγαδεύσει στο παρελθόν μία πελάτισσά της.

«Η πρώτη λέξη που έλεγαν οι αστυνόμοι όταν πήγαινε μία κακοποιημένη γυναίκα, ήταν πως κρατάνε χρόνια τα δικαστήρια, έχεις παιδιά. Έχει τύχει να οργανώσω της φυγάδευση γυναίκας από τη επαρχία με τα παιδιά της και το τέρας αυτό με πήρε εμένα τηλέφωνο και με απείλησε πως θα με σκοτώσει. Αυτό, γιατί ποτέ δεν είχε τη συμπεριφορά που έπρεπε από την πολιτεία. Υπάρχει διάταξη που πρέπει να θεσμοθετηθεί, το να πηγαίνει απευθείας η αστυνομία στο σπίτι».