Κερατέα: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη – Μήνυμα εκκένωσης για τέσσερις οικισμούς [ΒΙΝΤΕΟ]

ΚΕΡΑΤΕΑ ΦΩΤΙΑ EVIATHEMA

Δείτε εικόνα από το μέτωπο της φωτιάς – Καταγγελία για εμπρησμό έκανε υπάλληλος του Δήμου- Επιχειρούν έξι αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα – Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για Μαρκάτι, Συντερίνα, Δημολάκι και Άγιο Κωνσταντίνο – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή Μαρκάτι στην Κερατέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί στο σημείο.

«Είναι μεγάλο το μέτωπο της φωτιάς κι έχουν φύγει τα πυροσβεστικά», λέει κάτοικος της περιοχής καλώντας την πυροσβεστική υπηρεσία για να ζητήσει βοήθεια αφού όπως λέει τα σπίτια τους κινδυνεύουν να καούν.

Δείτε εικόνα από το σημείο:

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr το μέτωπο της φωτιάς είναι μεγάλο ενώ οι άνεμοι στην περιοχή είναι ισχυροί.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην κάμερα του protothema.gr λέει ότι «στο Πανόραμα φαίνεται πως έχουν καεί καεί κάποια σπίτια ακριβώς τώρα τον αριθμό δεν τον ξέρουμε. Το τραγικό είναι ότι η φωτιά έχει περάσει το δάσος μέσα από τη μεριά πάνω από το Μαρκάτι και κατευθύνεται προς την Καμάριζα. Πρέπει να ενισχυθούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις».

Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και σύμφωνα με πληγροφορίες τουλάχιστον δέκα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές.

Αποκαρδιωτικό: Η καταστροφή στις Ροβιές Εύβοιας μέσα από το ευρωπαϊκό σύστημα «Κοπέρνικος»

Τα «μπόνους» που προσφέρει η κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ, όσα πρέπει να ξέρετε

Αφγανιστάν: Χάος στο αεροδρόμιο της Καμπούλ – Άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου

Χαλκίδα: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Δευτέρα 16/08 στον Δήμο – Αναλυτικές οδηγίες

Εύβοια: “Καμπάνα” 2000 ευρώ και 7ημέρη αναστολή σε καφέ γιατί δεν είχαν αντισηπτικά στα τραπέζια – Ήπειρος: Το πλήρωσε ακριβά το πανηγύρι πολιτιστικός σύλλογος

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι