Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Τα παιδιά και τα εγγόνια του θα σηκώσουν το φέρετρο – Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες

Παύλος Βασιλική οικογένεια

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι προετοιμασίες για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 16/01.

Οι αδελφές του τέως βασιλιά, Σοφία και Ειρήνη, η σύζυγός του, Άννα Μαρία, τα παιδιά και τα εγγόνια τους βρέθηκαν το Σάββατο στο Α’ Νεκροταφείο όπου τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του.

Στα πλάνα του STAR φαίνονται τα παιδιά και τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να κρατούν στους ώμους τους το φέρετρό του. Στο βίντεο διακρίνονται οι γιοι του, Παύλος και Νικόλαος, ο γιος του Νικόλαου, Κωνσταντίνος – Αλέξιος και τα δύο μικρότερα παιδιά του Παύλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν επιθυμία της οικογένειας να κουβαλήσουν το φέρετρο και τη Δευτέρα, μετά το τέλος της Εξοδίου Ακολουθίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αθηνών.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του STAR:

Μάλιστα ο Παύλος θα εκφωνήσει και επικήδειο, όπως και κάποιο από τα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Πικραμμένος και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Στο μεταξύ επί ποδός θα βρίσκονται 1.000 αστυνομικοί, ενώ συνολικά τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια λόγω και της άφιξης υψηλών προσκεκλημένων, η οποία έχει αρχίσει και θα συνεχιστεί έως και τη Δευτέρα το πρωί. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στη Μητρόπολη θα παρευρεθούν αυστηρά 176 άτομα. Η ταφή του τέως βασιλιά θα πραγματοποιηθεί στο Τατόι, όπου η μετάβαση θα γίνει με βαν και αυτοκίνητα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News