Κολωνός: «Από 10 ετών βίαζαν το κοριτσάκι» – Φρίκη από τις νέες αποκαλύψεις [ΒΙΝΤΕΟ]

Βιασμοί Κολωνός

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την φρικτή υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό από πέρυσι το καλοκαίρι είχαν ξεκινήσει οι βιασμοί της ανήλικης όταν ήταν 10,5 ετών.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται τουλάχιστον 16 ενήλικες οι οποίοι βίαζαν τη 12χρονη και έχει γίνει προσπάθεια ταυτοποίησης τους με βάση τις επαφές που έχει περασμένες ο 53χρονος και αυτές που υπάρχουν στο chat room.

Πέρα από τις δύο συλλήψεις η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει την εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, περισσότεροι από 213 υποψήφιοι βιαστές φέρεται να είχαν ενδιαφερθεί για τη 12χρονη που εξέδιδε ο 53χρονος στα Σεπόλια, ενώ 10 εξ αυτών φαίνεται πως το είχαν κάνει και πράξη.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε νέες αποκαλύψεις στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Εδώ και 20 ημέρες ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα. Ο δράστης φαίνεται μέσα σε αυτές τις 20 ημέρες να ενημερώθηκε ότι επίκειται να ξεκινήσει μία αστυνομική έρευνα και υπάρχει δημόσια καταγγελία. Από πέρυσι το καλοκαίρι το κορίτσι περιέγραψε τους συστηματικούς βιασμούς που υπέστη».

O 42χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή γιατί από την πρώτη εξέταση του κινητού το 53χρονου οι αστυνομικοί από ότι φαίνεται είδαν το πρόσωπο του μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και τον είχε στις επαφές του ο 53χρονος ως ο «πελάτης».

Οσον αφορά στον αξιωματικό που φωτογραφιζόταν ο 53χρονος ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι ο δράστης επιχειρούσε να έχει καλές σχέσεις με το τοπικό αστυνομικό τμήμα κάνοντας συχνά δωρεές σε αυτό.