Κολωνός: Σήμερα η δίκη του τράπερ για την επίθεση με μαχαίρι σε καφετέρια

THUG

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στον Κολωνό στις 9 Νοεμβρίου 2021, που οδήγησε στη σύλληψη γνωστού τράπερ για τον τραυματισμό με μαχαίρι υπαλλήλου καφετέριας.

Μαζί με τον τράπερ συνελήφθησαν ακόμα τρεις κατηγορούμενοι. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη βαριά σωματική βλάβη από κοινού, συνέργεια στο παραπάνω αδίκημα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η υπόθεση αναβλήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2021 προκειμένου να κληθεί ο παθών να καταθέσει στο δικαστήριο, ενώ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο τράπερ και οι συγκατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους όρους της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του τρεις φορές το μήνα και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους.

«Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» είπε ο γνωστός τράπερ στο δικαστήριο με τον εισαγγελέα να απαντά πως αν ασκούσε εκείνος δίωξη, θα είχε στείλει την υπόθεση σε ανακριτή.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News