Κολωνός: Θα ζητήσει ψυχίατρο ο 33χρονος – Ισχυρίζεται ότι πέρασε τη 12χρονη για 17χρονη

33χρονος Κολωνός

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα (17.10.2022) πήρε ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Έως ότου απολογηθεί, θα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Ο 33χρονος φέρεται να είχε βιάσει το 12χρονο κορίτσι δυο φορές. Ο ίδιος ισχυρίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες πως πίστεψε ότι ήταν… έφηβη και όχι εκείνη με τα μήνυματά της επέμεινε να συναντηθούν, σε μια προσπάθεια να… πείσει (ποινικά) πως δεν πρόκειται για βιασμό αλλά για συναινετική πράξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ύστερα από αίτημα της οικογένειας του 33χρονου, θα διοριστεί τεχνικός σύμβουλος ένας ψυχίατρος προκειμένου να εξετάσει την πνευματική ικανότητα του 33χρονου κατηγορούμενου για τη φρικτή υπόθεση στον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι η 12χρονη του είπε ότι ήταν 17 στα 18 και πως τα μηνύματα που λάμβανε δεν ήταν ενός 12χρονου κοριτσιού, γι’ αυτό και πίστεψε την ηλικία που (υποτίθεται πως) του έλεγε.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι τα μηνύματα της ανήλικης ήταν απανωτά και επί πολλές ημέρες και με έντονη επιμονή για να βρεθούν! Όπως φαίνεται, ο 33χρονος θα στηρίξει τον βιασμό του 12χρονου σε πνευματική ανικανότητα και θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Ο 33χρονος άντρας εργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εργοστάσιο και φέρεται ότι συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω της εφαρμογής Blindchat.

Το απόγευμα του Σαββάτου (15.10.2022) θα βρεθεί στη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος Γιάννης Μπαρκαγιάννης προκειμένου να συζητήσει με τον 33χρονο για το αν θα τον αναλάβει ή όχι.