Κόρη υποψηφίου βουλευτή τραυματίστηκε από πυροτεχνήματα – «Ήταν σαν να πέφτουν βόμβες στο κεφάλι μας» -Βίντεο

Πυροτεχνήματα

Οι γονείς όπως και άλλοι τραυματίες από το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς έδιναν καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου και υπέβαλαν μηνύσεις σε βάρος του Δημάρχου και κάθε άλλου υπεύθυνου.

Στιγμές αγωνίας κατά τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στο Μέτσοβο καθώς τραυματίστηκαν τρία άτομα από βαρελότα μεταξύ των οποίων και η 21χρονη Πένυ Λαϊνιώτη, κόρη του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας με την Ελληνική Λύση, Γιάννη Λαϊνιώτη.

Τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθαν οι τραυματισμοί είναι σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, από το σοκ η 21χρονη έχασε τις αισθήσεις της. Αμέσως προσέτρεξαν τρεις γιατροί που βρίσκονταν εκεί από τη Θεσσαλονίκη και με μαλάξεις έπειτα από λίγο κατάφεραν να την επαναφέρουν. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου.

Στην πλατεία εκτυλίχθηκαν σκηνές αλλοφροσύνης γιατί από τα βαρελότα που εκσφενδονίζονταν σε «ευθεία γραμμή» τραυματίστηκαν τουλάχιστον κι άλλα άτομα, ενώ ειδικότερα σε μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη άρπαξαν φωτιά τα μαλλιά της.

«Ζήσαμε το απόλυτο σοκ. Είναι ανήκουστο αυτό που συνέβη. Τα βαρελότα από κάποιους ασυνείδητους, έφευγαν σαν σφαίρες» δήλωσε στο pelop.gr ο πατέρας της 21χρονης Γιάννης Λαϊνιώτης.

Δείτε το βίντεο: