Κορονοϊός: Πέθανε στα 38 ανεμβολίαστος επιχειρηματίας – Οι δραματικές τελευταίες μέρες

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΚΙΟΣ ΝΕΚΡΗ

Ο κορονοϊός αποδείχθηκε και για τον ίδιο, ένας αντίπαλος ανίκητος. Ανάστατος ο Βόλος από τον θάνατο του 38χρονου επιχειρηματία, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, επειδή στην πόλη δεν υπήρχε ελεύθερη θέση σε ΜΕΘ…

Ένα ακόμη ισχυρό σοκ για τον Βόλο, καθώς απεβίωσε 38χρονος επαγγελματίας, ο οποίος μολύνθηκε από τον φονικό ιό και μετά από μάχη λίγων ημερών άφησε χθες (21-11-2021) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου είχε διακομισθεί διασωληνωμένος, ελλείψει άδειων κλινών στο Αχιλλοπούλειο.

Ο άτυχος νέος, ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου στον Βόλο. Είχε όλη τη ζωή μπροστά του, μέχρι που κόλλησε κορονοϊό. Ήταν ανεμβολίαστος και ο ιός βρήκε χώρο να δράσει ανενόχλητος.

Παρά τη θεραπευτική θεραπεία η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιωνόταν. Κλίνες άδειες στη ΜΕΘ κορονοϊού δεν υπήρχαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ ξεκίνησε η αναζήτηση κρεβατιού. Βρέθηκε διαθέσιμη κλίνη στη ΜΕΘ κορονοϊού, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, χθες ο απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε και πέθανε.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News