,

Κορονοϊός: Πως θα γίνονται οι γάμοι και οι βαπτίσεις το καλοκαίρι

28 Απριλίου 2020, 10:27 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Πολλές είναι οι αλλαγές που φέρνει η πανδημία του κορονοϊού στον τρόπο που είχαν προγραμματίσει τα ζευγάρια να κάνουν τον γάμο τους και τη γαμήλια δεξίωση καθώς και τις βαπτίσεις.

Λευτέρης Ραβιόλος: Nα κλείσουμε γρήγορα τις πληγές που δημιούργησε η υγειονομική κρίση

Με πολλά αντισηπτικά και περιορισμένο αριθμό καλεσμένων θα πραγματοποιούνται οι γάμοι του καλοκαιριού ενώ οι γάμοι ζευγαριών από το εξωτερικό ακυρώθηκαν και εκείνοι που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σε νησιά άλλαξαν χρόνο και τόπο διοργάνωσης με γάμους Μαΐου και Ιουνίου να έχουν ήδη αναβληθεί για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

“Ξεχνάμε τους γάμους των 800 ατόμων. Θα έχουμε νέους κανόνες στους γάμους. Τα τραπέζια στη δεξίωση θα έχουν αποστάσεις, οι μόνοι που θα φιλιούνται στους γάμους είναι οι νεόνυμφοι. Τα φιλιά δεν θα δίνονται, θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλα τα τραπέζια, έξω από την εκκλησία θα είναι το πιο hot trend και το κομμάτι του χορού θα αλλάξει αρκετά δεν θα χορεύουμε όπως χορεύαμε” δηλώνουν διοργανωτές γάμων.

Γιάννης Κοντζιάς: Ο τουρισμός μας πλήττεται…ΜΑΖΙ με τους φορείς του Δήμου μας σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι οι αποστάσεις πρέπει να τηρούνται παντού και στον μπουφέ. Οι καλεσμένοι θα παίρνουν το πιάτο τους και για να μην υπάρχει η διαδικασία της λαβίδας, θα μπορούσε να υπάρχει άτομο στο μπουφέ για να σερβίρει τον κόσμο, με γάντια και αντισηπτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίου του Γιώργου Ιωαννίδη “Ο Θεός του Καβάφη”

Ακούστε το σχόλιο του Σωτήρη Μπαρσάκη στον 96,5 fm 27/04/2020

Γιώργος Ψαθάς για το αδέσποτο στους Καθενούς: Δεν είχε γίνει αντιληπτό διότι το άτυχο ζώο βρισκόταν κάτω από ένα φορτηγό

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.