Κορυδαλλός: Σφραγίστηκε το γηροκομείο-κολαστήριο, μεταφέρθηκαν οι ηλικιωμένοι

Κορυδαλλός: Σφραγίστηκε το γηροκομείο-κολαστήριο

Κορυδαλλός: Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Γηροκομείο Αθηνών, με μισθωμένα ασθενοφόρα της Περιφέρειας Αττικής, ηλικιωμένοι του γηροκομείου Κορυδαλλού, το οποίο σφραγίστηκε.

Με έξι ασθενοφόρα που μίσθωσε η Περιφέρεια Αττικής απομακρύνθηκαν το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, παρουσία και της Αστυνομίας, 9 ηλικιωμένοι που διέμεναν στο γηροκομείο Κορυδαλλού και μεταφέρθηκαν με απόλυτη ασφάλεια στο Γηροκομείο Αθηνών, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας και συνεννόησης του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Συνολικά θα μεταφερθούν στο Γηροκομείο Αθηνών 11 ηλικιωμένοι για τους οποίους δεν υπήρξε μέριμνα για την απομάκρυνση τους από συγγενικά τους πρόσωπα. Δύο εξ΄αυτών έχρηζαν ιατρικής περίθαλψης και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνταν στο γηροκομείο Κορυδαλλού απομακρύνθηκαν από τους συγγενείς τους.

photo girokomeio 5

Στο Γηροκομείο Αθηνών σύμφωνα με το enikos.gr μετέβη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Δομής Σ. Χαμακιώτη και τον Γενικό Διευθυντή της Δομής Κ. Σολδάτο για τη κλινική κατάσταση των ηλικιωμένων που μεταφέρθηκαν, και που όπως επισήμαναν είναι αρκετά καλή, ενώ επισκέφθηκε και τους χώρους που θα φιλοξενηθούν. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και ηλικιωμένους που διαμένουν στο γηροκομείο.

Μετά την απομάκρυνση των ηλικιωμένων, κλιμάκια της υγειονομικής διεύθυνσης και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας εισήλθαν στους χώρους του Γηροκομείου Κορυδαλλού και προέβησαν σε σχετικούς ελέγχους. Ακολούθησε η σφράγιση της Μονάδας από κλιμάκια της Αστυνομίας, με βάση τη σχετική απόφαση της Περιφέρειας.

Παρούσα ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σ. Αντωνάκου η οποία βρισκόταν από νωρίς το πρωί στη Μονάδα Κορυδαλλού προκειμένου να εποπτεύσει την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.

photo girokomeio 8

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αυτοκίνητο κατέληξε σε γκρεμό στην Εύβοια: Στο νοσοκομείο ο 22χρονος οδηγός τραυματισμένος

Οι «χυλόπιτες» από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους πάνε σύννεφο προς τους επίδοξους δημάρχους

Χαλκίδα: 49χρονος κρατούμενος ξεψύχησε μέσα στην φυλακή

Εύβοια: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Χαλκίδα με 6 προσαγωγές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Διάρρηξη σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Εύβοια: Ο Δράστης “αστραπή” άρπαξε το ταμείο και έφυγε [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Θρήνος στην Εύβοια: Πέθανε 50χρονος πατέρας τριών παιδιών