Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι 70χρονης στο Πόρτο Ράφτη και τη λήστεψαν

Λαμία Ληστείες Ηλικιωμένες

Άρπαξαν 500 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά- Η ηλικιωμένη τους παρακάλεσε να μην τη δέσουν καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

Κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε μονοκατοικία 70χρονης στο Πόρτο Ράφτη και επιχείρησαν να δέσουν την ηλικιωμένη γυναίκα με καλώδιο τηλεφώνου και μονωτική ταινία για να τη ληστέψουν.

Το τρίο των κακοποιών αφού της άρπαξε χρυσαφικά, 500 ευρώ σε μετρητά και τεσσερα δερμάτινα μπουφάν, πήρε και το κινητό της και εξαφανίστηκε χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει.

Οι κουκουλοφόροι που φορούσαν μαύρα ρούχα και γάντια, τρύπωσε στην μονοκατοικία της οδού Ορφανού παραβιάζοντας την εξώπορτα γύρω στις 02:45 το βράδυ. Η γυναίκα, όπως κατέθεσε, βρισκόταν ξαπλωμένη στο σαλόνι και παρακολουθούσε τηλεόραση όταν ξαφνικά τους είδε να πετάγονται μπροστά της.

Με σπαστά ελληνικά της είπαν να τους δώσει μετρητά και ό,τι πολυτιμότερο υπήρχε στο σπίτι ενώ έπεσαν πάνω της και προσπάθησαν να τη δέσουν με ενα καλώδιο και μονωτική ταινία που είχαν πάνω τους. Η ηλικιωμένη με δάκρυα στα μάτια τους παρακάλεσε να μην τη δέσουν γιατί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και τους υπέδειξε τα μέρη που ειχε κρύψει μετρητά και κοσμήματα.

Ο ένας εκ των κουκουλοφόρων έμεινε μαζί της να την επιτηρεί την ώρα που οι άλλοι δύο έκαναν πλιάτσικο. Τελικα οι δράστες άρπαξαν κοσμάματα, 500 ευρώ και τέσσσερα δερμάτινα μπουφάν και εξαφανίστηκαν ευτυχώς χωρίς να κακοποιήσουν το θύμα.

Πηγή protothema.gr

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News