Κρήτη: 11χρονη τηλεφώνησε στο «100» για ξυλοδαρμό από τη μητέρα της

Βιασμός Ηράκλειο

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη. Μία μητέρα παραπέμπεται σε δίκη μετά την καταγγελία της 11χρονης κόρης της για ξυλοδαρμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ Χαμός με τηλεφωνικές απάτες σε Εύβοια και Βοιωτία – Κάτοικος της Αρτάκης έχασε 5000 ευρώ – “Σας καλούμε από την Microsoft…σας έχουν χακάρει τον υπολογιστή” αναφέρει ο υποτιθέμενος υπάλληλος της εταιρίας

Η καταγγελία που συγκλονίζει την Κρήτη ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης (20.01.2021) όταν η 11χρονη κάλεσε το «100» και κατήγγειλε ότι η μητέρα της την έβρισε και την χτύπησε.

Αμέσως άνδρες της Άμεσης δράσης έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει, αναφέρει το Cretapost. Η 42χρονη μαζί με την 11χρονη κόρη της οδηγήθηκαν στην αστυνομία για να δώσουν καταθέσεις.

Κρήτη: Τι ισχυρίστηκαν μάνα και κόρη
Η 11χρονη ισχυρίστηκε στις αρχές ότι η μητέρα της την πίεζε να διαβάσει κι εκείνη αρνιόταν. Άρχισαν να τσακώνονται και μετά η 42χρονη την έβρισε και την χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της και να τρέξει λίγο αίμα. Τότε την απείλησε ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία με την 42χρονη να της απαντά να την καλέσει αμέσως.

Από την πλευρά της η μητέρα αρνήθηκε οποιαδήποτε επίθεση σε βάρος της κόρης της. Η ίδια ανέφερε ότι όντως καυγάδισαν για το διάβασμα, ωστόσο η κόρη της ήταν εκείνη που της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπά και να την βρίζει.

Η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Ουρά τα αυτοκίνητα στο Δύστο για το Drive Through Testing [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ σε κεντρικό Δήμο της Εύβοιας – Καταγγελία στο eviathema.gr για διακίνηση μαύρου χρήματος – Τοπικός παράγοντας στον εισαγγελέα για κακουργηματικές πράξεις

Καθενοί Ευβοίας: Φωτιά σε σπίτι – Οι ιδιοκτήτες άναψαν το τζάκι και “φούντωσε” η καμινάδα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ ]

ΠΡΟΣΟΧΗ Χαμός με τηλεφωνικές απάτες σε Εύβοια και Βοιωτία – Κάτοικος της Αρτάκης έχασε 5000 ευρώ – “Σας καλούμε από την Microsoft…σας έχουν χακάρει τον υπολογιστή” αναφέρει ο υποτιθέμενος υπάλληλος της εταιρίας

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο