Κρήτη: «Μαύρη» εβδομάδα με 5 νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα

ΤΡΟΧΑΙΟ EVIATHEMA

«Μαύρη» ήταν η περασμένη εβδομάδα για την Κρήτη, αφού από τροχαία δυστυχήματα έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, η αρχή έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/9) όταν δύο νέοι άνθρωποι, 17 και 21 ετών έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα που σημειώθηκε στο Πολύδροσο Γαζίου.

troxaia kriti

Η τραγωδία όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς γύρω στις 6 και μισή το πρωί της Κυριακής (26/9) ένας ακόμα νέος άνθρωπος ξεψύχησε στην άσφαλτο.

Πρόκειται ekriti.gr, για τον 19χρονο Γιώργο Φραγκιαδάκη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως. Η μηχανή στην οποία επέβαινε ξέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Δυστυχώς. η Κρήτη, βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της δυσάρεστης επικαιρότητας και η εβδομάδα που πέρασε ήταν “μαύρη”. Ξεκίνησε με θανατηφόρο τροχαίο και ολοκληρώθηκε με θανατηφόρο τροχαίο.

Δύο οι νεκροί στα Χανιά

Υπενθυμίζεται πως δύο νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τις 8, στην Εθνική Οδό Χανίων – Κισάμου στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, στα Χανιά.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέντε οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με συνέπεια να μετατραπούν σε άμορφη μάζα σιδηρικών και μαζί τους να χάνονται δύο ανθρώπινες ζωές.

Μεταξύ των νεκρών είναι ένας 43χρονος άνδρας και μια 84χρονη γυναίκα οι οποίοι επέβαιναν σε διαφορετικά οχήματα, ενώ μεταξύ των τραυματιών, που είναι τρεις άνδρες και μια γυναίκα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και ένα βρέφος 7 μηνών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφοφίες, ένας εκ των τραυματιών, τραυματίστηκε σοβαρά με συνέπεια να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Στο σημείο της τραγωδίας προκλήθηκε χάος. Οι εικόνες από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων σόκαραν ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς της Τροχαίας του ΒΟΑΚ οι οποιοι ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα βρίσκονταν στο σημείο ψάχνοντας να βρουν τις αιτίες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η διπλή τραγωδία.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1