Κρήτη: “Πάγωσαν” με τις εξηγήσεις του για τα βίντεο παιδικής πορνογραφίας! Σάλος στο Ηράκλειο

Πορνογραφία

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την σύλληψη 19χρονου φοιτητή για κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, μία νέα υπόθεση απασχολεί ΕΛ.ΑΣ και Δικαιοσύνη στο Ηράκλειο.

Κορονοϊός – Εύβοια: Ψαχνά, Χαλκίδα και Ριτσώνα τα σημερινά κρούσματα (Δευτέρα 19/10/2020)

Πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα και πλέον για την ποινική του αντιμετώπιση καλείται να αποφανθεί το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του 31χρονου εντοπίστηκαν μετά από σχετικές αναφορές που διαβιβάστηκαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από Οργανισμό που εδρεύει στον Καναδά και ασχολείται με την σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι εξαναγκάστηκε να προβεί σε αυτές τις ενέργειες από τοκογλύφους στους οποίους είχε καταφύγει λόγω της εξάρτησης του από τον τζόγο.

«Σεβόμενοι απόλυτα την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης υπόθεσης και με απόλυτο γνώμονα την διασφάλιση μιας δίκαιης δίκης θα προσπαθήσουμε να εισφέρουμε στην ανάδειξη και απόδειξη κρίσιμων πτυχών που σχετίζονται με την προσωπικότητα του εντολέα μας», δήλωσε ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, κ. Λευτέρης Κάρτσωνας.

«Αρκεί μόνο να αναφερθεί ότι η αιτιολογία της νομικά επιλήψιμης εμπλοκής του στην προκειμένη υπόθεση συνδέεται άρρηκτα με την παθολογική εξάρτηση του από τον διαδικτυακό τζόγο και επομένως με την ύπαρξη μιας σοβαρής ψυχικής διαταραχής, η οποία επέδρασε δραματικά στη ζωή του οδηγώντας τον νομοτελειακά και υπό το κράτος απειλών κατά της ζωής του ίδιου και των οικείων του στην καταναγκαστική πραγματοποίηση νοσηρών και αποδοκιμαστέων από τον ίδιο πράξεων για τις οποίες έχει ειλικρινώς μεταμεληθεί. Άλλωστε η χρονική μοναδικότητα της φερόμενης ως εκδηλωθείσας αξιόποινης πράξης αποδεικνύει του λόγου το αληθές».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr