«Η αδελφή μου κλείνει ακόμα ερωτικά ραντεβού» – Τι λέει η γυναίκα που αποκάλυψε το κύκλωμα μαστροπείας

20 Μαρτίου 2024, 8:48 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
«Η αδελφή μου κλείνει ακόμα ερωτικά ραντεβού» – Τι λέει η γυναίκα που αποκάλυψε το κύκλωμα μαστροπείας

Η αδελφή ενός εκ των θυμάτων του κυκλώματος μαστροπείας με θύματα ανήλικες μαθήτριες, ήταν αυτή που αποκάλυψε τη δράση τους, όταν παρατήρησε συνομιλίες της αδελφής της.
Μιλώντας στο MEGA και το LIVE News, η ίδια περιέγραψε πως ανακάλυψε τη δράση του κυκλώματος.

«Η κατάσταση με την αδελφή μου δεν έχει αλλάξει. Συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Τώρα τελευταία παρατήρησα, ψάχνοντας το κινητό της, όταν αυτή δεν με έβλεπε ότι εκτός από την 25χρονη της κανονίζει ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα» είπε αρχικά.

Η ίδια σχετικά με τον τρόπο λειτουργείας του κυκλώματος, ανέφερε: «Αυτή λοιπόν έχει προφίλ στο Instagram και φαινόταν σαν να είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στον πελάτη και την αδελφή μου. Αυτό το κατάλαβα γιατί έλεγε ας πούμε ”σε περιμένει αυτός” και ρωτούσε στην αδελφή μου αν φτάνει».

Σε μια από τις συνομιλίες που είδε η ίδια, ζητούσε λεφτά από την αδελφή της, επειδή ήταν εκείνη που της έβρισκε πελάτες. «Διαβάζοντας με προσοχή τις συνομιλίες είδα κάπου ότι ζητούσε από την αδελφή μου μάλιστα να της δώσει 20 ευρώ επειδή ήταν αυτή που έφερνε πελάτες».

Αυτή είναι η 25χρονη επικεφαλής του κυκλώματος

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το νέο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων που αποκαλύφθηκε και αφορούν την 25χρονη «Μαρία», που φέρεται να ήταν η αρχηγός και να μεγάλωσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην εκπομπή Live News μίλησε μια γυναίκα, όπου ανέφερε πως φιλοξένησε για χρόνια την 25χρονη, σημειώνοντας ότι η κατηγορούμενη μεγάλωσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά στη συνέχεια το έσκασε. Έτσι, ανέλαβε τη φροντίδα της και τη φιλοξένησε στο σπίτι της, μέχρι που έφυγε από εκεί, όταν ενηλικιώθηκε και έκτοτε έχασε τα ίχνη της.

Με βάση όσα ανέφερε, πρόκειται για ένα κορίτσι που βρέθηκε να μεγαλώσει σε ιδρύματα. Προερχόταν από οικογένεια με προβληματικό περιβάλλον, η μητέρα της φέρεται να ήταν τοξικοεξαρτημένη και ο πατέρας απών.

«Δεν περίμενα ποτέ αυτό το κορίτσι να μπλέξει έτσι. Με τίποτα δεν το περίμενα. Αυτό το παιδάκι έχει μεγαλώσει στην κυριολεξία στους δρόμους. Οικογενειακώς το βοήθησαμε αυτό το παιδί. Όταν τη γνώρισε ο γιος μου, μου είχαν πει ότι έμενε στα παγκάκια και τότε με έφερε η ίδια με το “Χαμόγελο του Παιδιού” σε επαφή ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω στη γιαγιά. Είχε έρθει στο σπίτι μου ως ανήλικη, ήταν 15 χρονών», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου είχαν εξηγήσει ότι είχε τάσεις φυγής. Αυτό το παιδί είναι από πολύ μικρό στο ίδρυμα απ’ ό,τι γνωρίζω. Την κράτησα εγώ στο σπίτι μου, ενηλικιώθηκε και έφυγε. Στο σπίτι μου βασικά έμεινε από τα 15 έως τα 18,5. Την είχα όπως είχα τα παιδιά μου, δηλαδή δεν την ξεχώρισα. Γιατί εγώ είχα 4 παιδιά και η … ήταν το πέμπτο. Ένα κοριτσάκι ήσυχο, ήρεμο, ούτε βίαιο ήταν. Είναι μαζεμένο παιδάκι με αρκετά προβλήματα μέσα από την οικογένεια τη δική της φυσικά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Σηκώθηκε και έφυγε»

Στη συνέχεια, η γυναίκα που φιλοξένησε την 25χρονη για μερικά χρόνια, δήλωσε ότι «όσο ήταν στο χώρο μου η συγκεκριμένη κοπελίτσα έβγαινε με τον γιο μου και πήγαιναν για ένα καφέ όπως πάνε όλα τα παιδιά στην ηλικία τους και μετά γυρνούσαν στο σπίτι. Είχε τάσεις φυγής από το “Χαμόγελο” πήδαγε τα κάγκελα. Ήθελε να φύγει και ήθελε μάλιστα να πάει στην Κέρκυρα και είχα μιλήσει τότε με την κοινωνική υπηρεσία του “Χαμόγελου” και μου λέει “όχι δεν θα την αφήσετε να φύγει”. Ήθελε να πάει γιατί είχε φίλους από το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Ήταν πρώτα στο ίδρυμα της Κέρκυρας».

«Μάζεψε τα πράγματά της και σηκώθηκε και έφυγε. Ενημέρωσα κι εγώ το “Χαμόγελο”, μου λέει “δεν φέρεται κυρία μου κάποια ευθύνη εφόσον κοντεύει 19 χρονών”», είπε και σημείωσε πως «ο χαρακτήρας της είναι σαν παιδάκι 2 χρονών, δηλαδή είναι τόσο ευκολόπιστο παιδάκι που δεν καταλαβαίνει τι κάνει. Νομίζει ότι η ζωή είναι εύκολη, ο κόσμος είναι καλός και χωρίς να καταλαβαίνει μπορεί να διέπραξε οτιδήποτε».

κύκλωμα μαστροπείας
«Η αδελφή μου κλείνει ακόμα ερωτικά ραντεβού» – Τι λέει η γυναίκα που αποκάλυψε το κύκλωμα μαστροπείας 2

«Εγώ δεν έχω γονείς»

Νωρίτερα, η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα που αντάλλαξε η 25χρονη με μια ανήλικη που εξέδιδε το κύκλωμα.

Στα μηνύματα, η γυναίκα ζητάει μέρος των χρημάτων που έλαβε η ανήλικη από πελάτη, με το πρόσχημα ότι δεν έχει γονείς ή κάποιον στον κόσμο, ώστε να τη φροντίσει οικονομικά.

Ακολουθούν τα μηνύματα:

Ανήλικη: Μισά – μισά, εσύ βγάζεις 100 έτσι

25χρονη: Εγώ δεν έχω φίλες και ούτε κάνω, αν έκανα και εγώ στα … μου, αλλά ξέρεις ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά, αν είχα και εγώ γονείς εντάξει

Ανήλικη: Ναι απλά αν είναι να μείνω με 50 ευρώ και να έχεις εσύ 100

25χρονη: Εγώ με αυτά τρώω, αν δεν έχω και αυτά δεν τρώω καν και το ξέρεις

Ανήλικη: Μετά, όχι

25χρονη: Πάρε 150 εσύ, 150 πες της

Ανήλικη: Ρε φίλε και εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα, είναι άδικο, γιατί έτσι;

25χρονη: Σου απάντησε η …;

Ανήλικη: Αν είναι πάω σε άλλους, κανονίζω και συζητάμε

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.