Κύπρος – Οικογενειακή τραγωδία: Παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Λεμεσό

1 Ιανουαρίου 2024, 10:18 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Οικογενειακή τραγωδία σημάδεψε την έλευση της νέας χρονιάς στην Κύπρο. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών.

Σύμφωνα με το CyprusTimes, αγροτικό όχημα το οποίο είχε βόρεια κατεύθυνση στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μικρό κόκκινο όχημα που κινείτο με νότια κατεύθυνση στον ίδιο δρόμο και επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά στην οδό Αγίας Αναστασίας. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή.

Παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια τα θύματα

Τραγικός απολογισμός του τροχαίου, τέσσερις νεκροί. Μέλη μιας οικογένειας που ξεκληρίστηκε σε μια στιγμή. Συγκεκριμένα στο κόκκινο όχημα επέβαιναν παππούς και γιαγιά με τα δύο εγγόνια τους. Οδηγός ήταν μία 27χρονη από τη Λεμεσό, συνοδηγός ο 73χρονος παππούς της, ενώ στα πίσω καθίσματα επέβαιναν η 74χρονη γιαγιά της και ο 17χρονος αδελφός της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Τροχαίας Λεμεσού, οι παππούδες βρίσκονταν στην οικία των εγγονιών για την αλλαγή του χρόνου και το μοιραίο δυστύχημα συνέβη όταν τα εγγόνια τους μετέφεραν πίσω στο σπίτι τους.

Κύπρος – Οικογενειακή τραγωδία

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.