,
Είδηση για: #,#

Λάρισα: Επτά νοσοκομειακοί γιατροί θετικοί στον Κορονοϊό

5 Αυγούστου 2020, 6:17 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Συνολικά επτά είναι τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού μεταξύ υγειονομικού προσωπικού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, επτά νοσοκομειακοί γιατροί είναι φορείς της νόσου Covid-19, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Μέχρι χθες, Τρίτη, δύο ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον ιό και άλλοι δύο στο Γενικό Νοσοκομείο.

Χαλκίδα Ευβοίας: Άνδρας πήρε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί στην αυλή του σπιτιού του – Έντρομοι οι γείτονες

Με τα έως τώρα αποτελέσματα άλλοι τρεις ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βρέθηκαν θετικοί ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους επτά.

Εν τω μεταξύ έως το απόγευμα αναμένονται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από το περίπου 60 τεστ που ελήφθησαν από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Χαλκίδα Ευβοίας: Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ και μοτοσυκλέτα το πρωί της Τετάρτης

Αυτή την ώρα στο Υπουργείο Υγείας υπάρχει ευρεία σύσκεψη του Βασίλη Κικίλια με όλους τους διοικητές των νοσοκομείων της χώρας με θέμα το καλύτερο συντονισμό απέναντι στον κορωνοϊό. Στην σύσκεψη συμμετέχουν τόσο ο διοικητής του ΠΓΝΛ Δημήτρης Κοτσικονούρης όσο και ο νέος διοικητής του ΓΝΛ Γρηγόρης Βλαχάκης.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.