Μάνος Δασκαλάκης: «Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά»

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά» είπε στο LiveNews ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, τους οποίους χαρακτηρίζουν δολοφονία.

Ωστόσο, όπως είπε ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, δεν αιφνιδιάστηκε «γιατί πλέον με όλα αυτά είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν, το περίμενα».

Ο Μάνος Δασκαλάκης για ακόμα μια φορά στέκεται «απέναντι» από την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι ήδη προφυλακισμένη για το θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού τους, της 9χρονης Τζωρτζίνας. Όχι μόνο λέει για πρώτη φορά ότι η Πισπιρίγκου μπορεί να σκότωσε και τα τρία παιδιά τους αλλά τονίζει ότι -όπως και με το θάνατο της Τζωρτζίνας- θα δηλώσει υποστήριξη κατηγορίας και για τα δύο μικρότερα κορίτσια του.

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια, θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα» είπε στο LiveNews.