Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας: Λύγισε ο πατέρας του 29χρονου στην ταφή του – «Είσαι ψηλά, αγόρι μου, και τη σημαία σου βάλανε επάνω σου»

Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας

Ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου, την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου, δεν άντεξε

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης τελέστηκε σήμερα η κηδεία του 29χρονου Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του μοιραίου Phantom ανοιχτά της Ανδραβίδας τη Δευτέρα.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου, την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου, δεν άντεξε και στην ταφή του γιου του φώναξε: «Είσαι ψηλά, αγόρι μου, είσαι ψηλά. Και τη σημαία σου βάλανε επάνω σου».

«Έχεις θέα, αγόρι μου, έχεις θέα. Του άρεσε η θέα. Ερχόσουν εδώ, σου άρεσε. Πάρε τη θέα, αγόρι μου. Πάρε τη θέα. Όλη δική σου, αγόρι μου, η θέα. Ψηλά είσαι κι εδώ, ψηλά. Όχι όσο ψηλά όσο θα ήθελες, αλλά ψηλά είναι. Γι’ αυτό σε έφερα εδώ», είπε ο πατέρας του Μάριου-Μιχαήλ πάνω από τον τάφο του γιου του.

«Και τη σημαία, αγόρι μου, σου έβαλαν πάνω. Είσαι πλήρης τώρα. Δεν σε έκοβαν στην Καλαμάτα που μου έλεγες “πατέρα, φοβάμαι μη με κόψουν”. Δεν μου κοβόντουσαν τα χέρια», συμπλήρωσε δακρυσμένος.






 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News